Відомий український музикант Іво Бобул ще взимку вляпався у страшний скандал через те, що назвав жінок "меркантильними та розпещеними" в інтерв'ю з Еммою Антонюк.

Невдовзі після невдалого інтерв'ю стало відомо, що артист нібито подав до суду на Антонюк, яка звинуватила його у сексизмі та порушила права, публікуючи скандальний випуск у соцмережі без згоди. Емма, на думку музиканта, просто хайповала на його імені.

Іво Бобул та Емма Антонюк. Фото: Youtube
Іво Бобул та Емма Антонюк. Фото: Youtube

Проте сама Емма у новому інтерв'ю для YouTube-каналу "Ґрунт" зізналася, що історія закінчилася тим, що Іво Бобул не виконав своєї грізної обіцянки. Артист не подавав до суду на журналістку, хоча публічно заявляв про це.

Антонюк жартівливо зазначила, що чекає на ту людину, яка все ж таки зважиться звернутися до правоохоронних органів з приводу неї. Втім, блогерка не виключає, що музикант може передумати, з огляду на те, яку шкоду його репутації завдало інтерв'ю.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Це була брехня про суд. Може, ще подасть. Там уже й Арестович нам судом. У нас скільки обіцянок подати до суду. Я все чекаю, хто та людина, яка буде не тільки про це пи***ти", - сказала Антонюк.

Раніше ми писали про те, що не зупиняється: Іво Бобул збирається позиватися до блогера Емми Антонюк

Як повідомляв Знай.ua, "Ні**я не пані, а старе хамло": Фаріон отримала жорстку ляпас за дискримінацію жінок

Також портал Знай.ua писав, що битва за Іво Бобула: український сегмент інтернету продовжує штормити, за співака заступилася відома журналістка