Кейт Міддлтон — принцеса Уельська, яка лише своєю прекрасною зовнішністю готова підняти настрій кожному.

Однак усередині там "знаходиться" така сама дивовижна людина, як і зовні. Вона вміє дивувати та нещодавнє відео на Youtube з нею це підтверджує. Бо жінка опинилась усередині броньованої машини, перебуваючи у камуфляжі під час візиту до кавалерії.

Кейт Мідлтон. Фото: Twitter
Кейт Мідлтон. Фото: Twitter

Відомо, що ще влітку її було призначено головнокомандувачем першої драгунської гвардії королеви. Перед нею та військовослужбовцями було поставлено багато завдань. Основна з них – управління бойовою технікою Jackal-2. Хоча одразу варто уточнити, що це відбувалося за допомогою командира полку. Проблем жодних не виникло.

Ще Кейт Міддлтон встигла навчитися керувати дроном — однією з найважливіших технологій майбутніх протистоянь, про що вже можна сміливо говорити через масове використання на фронті нашої повномасштабної війни проти окупантів. Причому безпілотник не подвійного призначення, а військового з певними особливостями управління.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Кейт Міддлтон, скріншот: Youtube
Кейт Міддлтон, скріншот: Youtube

"Я думаю, що їй сподобалося, і всі солдати та офіцери отримали задоволення від зустрічі з нею", - заявив командир полку Кріс Кірстед.

На військовій формі Міддлтон можна побачити брошку "червоний мак", що використовується на згадку про загиблих під час бойових дій військовослужбовців.

Нагадаємо, принц Гаррі може проігнорувати ювілей Короля Чарльза III - стосунки між сином та батьком розколюються

Як повідомляв "Знай.uа", "божевільна": принц Вільям зробив висновок про Кейт Міддлтон через її "фанатизм"

Знай.ua писав, топ-5 моделей сонцезахисних окулярів, які любить британська королівська сім'я: Меган Маркл їх роками носить