Михайло Мудрик — один із найпопулярніших українських футболістів поточного часу, який ще зовсім недавно виступав за "Шахтар", а вже зараз намагається досягти успіху в лондонському "Челсі".

Багатомільйонна увага приділена цій людині. На нього покладають великі надії, проте йому не завжди вдається реалізувати свій потенціал. Але зараз він зробив крок, який вартий репутації. Мудрик у соціальній мережі Instagram залишив коментар під публікацією російської моделі Віолетти Грачової (Віолетти Берт).

Михайло Мудрік, фото: Instagram
Михайло Мудрік, фото: Instagram

Він підписаний на неї. У результаті можна помітити, що йому подобаються деякі з фотографій. Та так, що Михайло не гидує залишати коментарі.

"Зустрінемось на мосту", - написав Мудрік.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

На знімку вона постала з великими губами та незначною "усмішкою". На тлі видніється Ейфелева вежа.

Дівчина не залишила коментар Михайла Мудрика без відповіді, проте зробила це так, щоби ніхто нічого не зрозумів. Можливо, навіть футболіст не зміг розшифрувати послання. Росіянка залишила смайлик у вигляді замку.

Українці не стрималися, відповівши на повідомлення Мудрика замість дівчини.

"Тренуйся краще, крамарю", "Скинеш її з мосту зі словами Слава Україні?", - Пишуть вони.

Нагадаємо, на кого "молитися" збірній Україні, щоб вийти на Євро-2024: розклад ситуації перед матчем із Італією

Як повідомляв "Знай.uа", не удар, а гармата: українець Руслан Малиновський залишив Мессі та Неймара без кубка

Знай.ua писав, було дуже смішно їм: гравці "Шахтаря" під час хвилини мовчання за загиблими здивували поведінкою