Відома українська танцівниця та хореограф Ілона Гвоздьова, яка нещодавно зробила маммопластику, розповіла, скільки коштує така операція. Ілона проходить реабілітацію вдома, навідується на огляд до лікаря, проте ще має спеціальний бандаж. Процес реабілітації триватиме близько двох місяців.

Точної вартості операції Ілона не назвала, проте зізналася, що в Україні вона може коштувати в середньому від трьох до п'яти тисяч євро. Замислюватися про операцію Гвоздьова почала після народження другої дитини.

Про це Ілона Гвоздьова розповіла у великому інтерв'ю Славі Дьоміну у його проекті "Слава+" на YouTube.

Ілона Гвоздьова, скріншот: YouTube
Ілона Гвоздьова, скріншот: YouTube

Танцівниця каже, що деякий час збирала гроші на операцію. Навіть попросила друзів замість подарунків на 35-річчя, яке вона відзначила нещодавно презентувати гроші.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Ілона Гвоздьова, скріншот: YouTube
Ілона Гвоздьова, скріншот: YouTube

Як зізналася Гвоздьова, після початку повномасштабного вторгнення її заробітки значно скоротилися. Наразі вона отримує з різних джерел близько трьох тисяч доларів на місяць. Вона викладає в Університеті культури, бере участь у фестивалях та отримує гроші за рекламу в Instagram.

"Я заробляю на співпраці з Instagram. Це реклама. Я заробляю в університеті. Також заробляю викладаючи індивідуальні уроки і на фестивалях як журі. Даю майстер-класи. На життя мені вистачає. Звичайно, це не ті заробітки, які були до війни. в середньому це три тисячі доларів залежно від обсягу роботи", - розповіла Гвоздьова.

Нагадаємо, "Губи ще не забудь накачати": зірка "Танців зі зірками" ляже під ніж хірурга, втомившись від своєї зовнішності .

Раніше повідомлялося, що Ілона Гвоздьова з "Танці з зірками" зізналася, чому її чоловік не воює, облисіння теж заважає: "Іти м'ясом — ні" .

Також, тріумфатор "Танці зі зірками" Женя Кіт зізнався, що через війну не купує нові речі: "Шопінгу немає, ресторанів немає" .