Молодий місяць 13 листопада - це шанс почати все з початку: "перезавантажити" відносини, змінити роботу, зайнятися новою справою, відмовитися від спілкування з токсичними людьми, розпочати новий проект або бізнес.

Опозиція Сонця та Урану на початку тижня розгойдуватиме емоції. Обійтися без промахів і втрат зможуть ті, хто може контролювати свої перепади настрою.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm
Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm

Якщо ви занадто довго наполягатимете і не захочете скоригувати свою позицію, то дуже скоро ситуація може вийти з-під вашого контролю. Цей тиждень дуже напружений, можливі численні зіткнення, розбіжності та порушення загальної стабільності. Справи будуть йти не за планом, тому запровадити будь-який розпорядок буде надто складним завданням. Зрештою вам все ж таки доведеться прийняти той факт, що світ дещо відливається від вашого уявлення і не влазить у встановлені вами рамки.

Телець

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Постарайтеся урізноманітнити своє життя і вирватися зі звичних сірих буднів. Початок тижня сприяє встановленню нових контактів та безтурботному спілкуванню. Поступово ви йтимете все більше у бік роздумів і мрій, причому останнє для вас в даному випадку краще, оскільки роздуми можуть завести вас в негативний бік. До кінця тижня ви остаточно поринете в себе, тому будь-які зовнішні контакти і спілкування для вас будуть тільки в тягар, але простежте за тим, щоб і власні думки вас не обтяжували.

Близнюки

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Тиждень буде сприятливим для вас, але вам варто розраховувати тільки на свої власні сили, а також на свої власні думки та ідеї, оскільки розраховувати на підтримку з боку вам не варто. Втім, у вас буде достатньо сил і самовпевненості, щоб легко подолати будь-які перешкоди та опір з боку.
Особливо сприятливий час для того, щоб закласти фундамент для майбутньої діяльності. Наприкінці тижня можна розраховувати на вирішення низки фінансових питань, отримання невеликого прибутку, який дозволить вам вирівняти баланс.

Рак

Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Вас можуть охопити сильні та яскраві почуття, але швидше за все вони набудуть негативного відтінку. Направити себе в мирне русло буде вкрай важко, а неприємні події в житті здатні зіпсувати ваш настрій протягом усього тижня. Не намагайтеся його покращити за допомогою галасливої ​​компанії чи інших подібних методів.
В даному випадку вам буде оптимальним усамітнення, роздуми і прийняття власних рішень щодо даної ситуації. Зрештою, все утвориться і через час, що відбулося не вас турбуватиме.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Уважніше ставтеся до свого фінансового стану. Вам варто бути стриманішим у витратах, хоча утримати себе в руках вам буде дуже не просто. Протягом цього тижня у вас може бути піднятий настрій, ймовірні цікаві подорожі або зустрічі з приємними співрозмовниками. Не виключені й інші яскраві нові події, які загалом привнесуть у ваше життя атмосферу свята та розслаблення. Але вам варто пам'ятати, що незалежно від настрою, ви не можете собі дозволити зробити або пообіцяти.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Час для прийняття рішень та активних дій шляхом їх реалізації, особливо це стосується романтичної сфери. Не відкладайте у довгий ящик, не тягніть з висновками та конкретними діями, не варто обтяжувати себе та інших довгими метаннями та сумнівами.
Орієнтуйтеся на своє внутрішнє чуття та поклик серця, прагнете того, що вам хочеться і подобається. Якщо ж ви застрягнете в нерішучості, і довго обмірковуватимете кожен свій крок, то з активного і позитивного цей тиждень перетвориться для вас на повільний і похмурий, повний сумних думок.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Для вас цей тиждень проходитиме на самоті, якщо не фізичній, то емоційній. І для вас такий стан справ буде найоптимальнішим. Не намагайтеся шукати контактів та зустрічей, якщо раптом у якийсь момент ви відчуєте себе самотнім. По-перше, малоймовірно, що будь-яке спілкування вас порадує (швидше за все, суспільство інших людей вас буде обтяжувати). По-друге, вам дуже корисно подумати про сенс життя, про вічні цінності і просто відпочити від усіх. До кінця тижня ви знову увійдете до суспільного ритму.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Будьте обережні у своїх думках і висловлюваннях, а ближче до кінця тижня та у вчинках. Ви ризикуєте переоцінити свої можливості, або можливості інших людей. Цього тижня у вас буде гарний настрій, але він може завадити вам у реалізації поставлених перед вами завдань, особливо якщо вони будуть пов'язані з іншими людьми. Найважливіші починання краще відкласти на кінець тижня, коли і настрій буде відповідним і зовнішня обстановка краще сприятиме активній діяльності.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Тиждень буде дуже мінливим: у якісь дні вам може супроводжувати успіх, ви можете розраховувати на отримання фінансового прибутку або іншу приємну подію, а в інші все валитиметься з рук, зустрічі зриватимуться, а справи складаються несприятливим чином. Тому не впадайте у відчай, якщо щось йде не так, але і не сподівайтеся на щасливий випадок, якщо вирішили зайнятися якоюсь важливою справою. Цього тижня взагалі варто до всього ставитись не серйозно, тому що все приходить і йде, все змінюється.

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Для вас це буде дуже вдалий тиждень, у всіх справах та починаннях вам супроводжуватиме успіх. Ви можете розраховувати на підтримку колективу, а також друзів та інших прихильників. Ваші ідеї будуть дуже доречними, оскільки це найсприятливіший час для того, щоб закласти основи для чогось нового. Незабаром перед вами відкриються нові перспективи та можливості для реалізації своїх задумів та просування вперед. Єдине, що від вас вимагається, це не лінується і діяти дещо розторопніше, ніж зазвичай.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Вам необхідно бути більш наполегливим, щоб досягти того, що ви хочете. Втім, у деяких випадках ви також можете вдатися до невеликих хитрощів, але в цьому випадку будьте обережні. Якщо ви сподіваєтеся на сторонніх людей, а при цьому ще й самі дієте не дуже охоче, то висока ймовірність того, що будь-який процес буде затягнутий. Втім, цей тиждень досить сприятливий, щоб можна було не думати про якісь складнощі, і не вживати зайвих запобіжних заходів у тому чи іншому випадку.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Ваш образ дій може завести вас у глухий кут. Спроба всидіти на двох стільцях, зайнятися протилежними справами або досягти успіху в різних (а часом і протилежних сферах) не призведуть до результату, на який ви розраховували. І хоча в першій половині тижня ви можете бути достатньо активними, все ж таки вам варто чіткіше визначати свої бажання і діяти послідовно (а чомусь відмовитися добровільно), інакше ситуація може вийти з-під вашого контролю, що призведе до краху всього задуманого.

Нагадаємо про гороскоп на листопад-2023 для всіх знаків Зодіаку: виконання мрій Водоліїв, складності Овнів та штиль Терезів.

Раніше ми повідомляли, що відключення та холод їм не завадить: 4 знаки Зодіаку, яких кохання грітиме аж до Нового року.