Українська акторка та зірка проекту "Холостячка" Ксенія Мішина вперше познайомила свого 10-річного сина Платона з рідним батьком лише під час війни. До цього хлопчик не бачив чоловіка ні у житті, ні на фото.

Докладніше про те, як пройшла їхня перша зустріч і що з стосунками батька та сина зараз, Ксенія Мішина розповіла у проекті Раміни Есхакзай на YouTube. Артистка зазначила, що Платон уявлення не мав, як реагувати і про що говорити з батьком.

Ксенія Мішина з сином, фото з Instagram
Ксенія Мішина з сином, фото з Instagram

Олександр написав Ксенії на початку війни і заявив, що нібито "все усвідомив", а вона не перешкоджала їхньому спілкуванню із сином.

"Я запитала у дитини - хочеш чи не хочеш, тому що батько з'явився на горизонті, і він сказав так. Вони познайомилися, але я зрозуміла, що у цього батька мета не побудувати стосунки з сином, а з мною", - поділилася зірка.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

У чоловіка були вільні стосунки. Його нинішня жінка вимагала, щоб Мішина вибачилася за її згадування в одному інтерв'ю. Артистка, у свою чергу, вважає винною цю жінку у тому, що батько не знав сина усі ці роки.

"Одного дня він сказав: "Знаєш, я не відчуваю поки що справжньої любові до дитини". Я послала його на**й", - заявила Ксенія.

Нагадаємо, "Може бути просто с*кс": Ксенія Мішина пояснила, чому досі нікого собі не знайшла

Раніше ми писали про те, що Ксенія Мішина з "Кріпосної" після Еллерта зрозуміла, хто така справжня жінка: "Я закохалася"

Як повідомляв Знай.ua, "Гаряча школярка" Ксенія Мішина приховала стрункі ніжки під короткою спідницею: "Треба відгодовувати з ложечки"