Нігяр калфа - одна з найсуперечливіших персонажів турецького серіалу "Величне століття".

Розумна, освічена та начитана, Нігяр була безрозсудна і непостійна у своїх почуттях. Харизматична, але підла, вона запам'яталася глядачам “Величного століття”.

Величне століття, кадр з серіалу
Величне століття, кадр з серіалу

З одного боку, вона справді допомагала Гюррем, з іншого — зробила низку помилок і поплатилася за це. Вона хотіла кохання, і, як їй здавалося, заспокоїлася в обіймах Ібрагіма-паші, але в результаті від цього зв'язку вона втратила і коханого, і дочку, і себе.

Матракчі Насух-ефенді – перший чоловік Нігяр. Про його кохання нічого сказати неможливо, але вона йому подобалася. У цьому шлюбі Нігяр не була щасливою, адже любила Ібрагіма, але чоловік заради неї йшов багато на що.
Ібрагім-паша не мав до Нігяр почуттів. Він лише втішався в її обіймах і живив свою гордість.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами
Показати ще

Потім у долі Нігяр був Рустем-паша, якому Нігяр намагалася бути справжньою дружиною, але не піддався на її чари, оскільки знав, якою є її підла натура.

Нигяр-калфа, кадр з фільму "Величне століття"
Нигяр-калфа, кадр з фільму "Величне століття"

Усі чоловіки, які оточують Нігяр, були близькі до влади, але ніхто її не кохав. Однак був поруч із жінкою той, хто її дійсно любив.

Цим чоловіком є ​​Ґюль-ага. Він шаленів через весілля Нігяр і Матракчі, був у шоці від інтрижки з Ібрагімом, намагався їй допомогти. Але Нігяр не помічала старань чоловіка і не цінувала вірного друга, який був справді єдиним, хто її любить.

Нагадаємо, що і це в нього закохалася Роксолана? Насправді виглядав султан Сулейман: Халіт Ергенч взагалі не схожий.

Раніше ми повідомляли, що дієту в гаремі султана Сулеймана терпіла б не кожна: фанатки "Величного століття" здивовані.