Скільки вам потрібно спати, залежно від знаку зодіаку. Національний фонд сну людям за 18 років слід виділяти сну від сьомої до дев'ятої години щоночі.

Одні люди отримують більше енергії від сну, тоді як інші можуть заряджати свої "батареї" через соціальні взаємодії чи кар'єрні амбіції. Астрологи ж кажуть, що це потрібно знати, і не слід у всьому дотримуватися канонів.

Сон. Фото: кадр з відео
Сон. Фото: кадр з відео

Овен

Овен любить бути номером один більше, ніж будь-що інше у світі. Їм рухає пристрасть, амбіції та конкуренція. Тому Овну не потрібні рекомендовані сім-дев'ять годин сну. Насправді стільки спати схвилювало б Овна, оскільки потрібно зробити занадто багато, щоб спати так багато. Вони можуть легко жити поспівши шість годин на ніч.

Телець

Тільце приваблює все, що можна робити руками, і навіть пов'язані з Землею. Однак цей знак також може бути надто поблажливим, коли йдеться про чуттєві задоволення. Телець переїдатиме, перепиватиме і спатиме по 10 годин, навіть якщо йому потрібно лише рекомендовані сім-дев'ять годин сну.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Близнюки

Близнюків часто називають дволикими, оскільки часто здається, що вони приховані дві чи більше особистості. Вони ненавидять зобов'язання та постійно мають близько 45 ідей в розумі. Завдяки цій особистості вони надзвичайно товариські та бояться пропустити гарну вечірку. Тому Близнюки пожертвують сном в ім'я веселого проведення часу.

Рак

Рак – це взірець домосіда. Як і решта водних знаків, вони дуже пов'язані зі своїми емоціями. Найкраще вони почуваються в домашньому оточенні і справді отримують енергію зі своїх будинків. Немає ніякого способу, щоб Рак міг виспатися, тому вони можуть почуватися добре під час 12-годинного сну.

Лев

Фактично всі знаки вогню можуть відмовитися від сну, якщо це необхідно, оскільки вони є пристрасними людьми, які живляться енергією зсередини. Лев також знаходить свою енергію у центрі уваги. Так, звернення всіх поглядів на Лева буквально зарядить їх так само, як і нічний сон. Тим не менш, Лео дійсно процвітає після сну. Вони можуть спати в середньому п'ять годин на день.

Сон, спляча людина. Фото: Знай.ua
Сон, спляча людина. Фото: Знай.ua

Діва

Діва відома як найпрацьовитіший знак зодіаку. Вони цілеспрямовані, практичні, надійні та логічні. Вони вважають за краще слідувати своїй голові, а не своєму серцю. Тим не менш, Діві потрібно відірватися від роботи, щоб отримати цілих сім годин.

Терези

Терези – знак, відомий своєю справедливістю, всі вони стосуються симетрії, гармонії та соціальної справедливості. Протягом дня вони виступатимуть посередниками у всіх ситуаціях. Оскільки Терези жертвують такою частиною свого часу, щоб переконатися, що інші щасливі, їм потрібно цілих вісім годин для себе у вигляді сну.

Скорпіон

Скорпіон є дивовижним водяним знаком, оскільки вони насправді не схожі на водяний знак. Вони потайливі, пристрасні і одержимі. Середній Скорпіон, ймовірно, отримує близько п'яти годин сну, але насправді міг би використати дев'ять годин.

Стрільці

Стрільці відомі, зокрема, своїм оптимістичним настроєм. Вони справді живуть у рожевих окулярах. У силу цього ідеалістичного характеру вони зазвичай не усвідомлюють наслідків. Як, наприклад, наслідки сну лише чотири години на ніч. Стрільцям слід просто перестати читати це прямо зараз і піти спати, бо, мабуть, їм потрібно серйозно заплющити очі.

Козеріг

Козеріг – знак, який цінує традиції, історію, сім'ю та працьовитість. Вони дуже стурбовані досягненням певних віх. Тому іноді вони можуть бути снобістськими. Краще ніколи не говорити Козерогові, скільки він має спати. Крім того, вони вже мають розпорядок дня, коли їх голова ударяється об подушку о 22:45 і прокидається о 5:30, щоб швидко потренуватися, перш ніж йти в офіс.

Водолій

Водолій – знак, відомий своїм інтелектом. Вони люблять грати в адвокатів диявола і заряджаються енергією від бурхливих суперечок. Коли мова заходить про сон, Водолії можуть навіть спробувати різні цикли сну, наприклад, спати протягом двох чотирьох годин. У всякому разі, Водоліям слід спати протягом восьми годин, оскільки їхньому мозку знадобиться цілу годину, щоб відключитися, щоб отримати цілих сім годин сну.

Риби

Риби – знак Води, емоційні, романтичні, химерні, делікатні та мудрі. Вони зазвичай не мають зв'язку з реальністю, але це лише тому, що вони пов'язані зі своєю уявою. Риби процвітають від сну. Це схоже на крихітну втечу від реальності, чого Риби прагнуть майже кожну годину неспання.

Засинати  з телефоном в руках. Фото Freepik
Засинати з телефоном в руках. Фото Freepik

Нагадаємо, що енергія лізе, їх не можна зупиняти: найгарячіші коханці за знаком Зодіаку.

Раніше ми повідомляли простіше козла доїти, ніж із ними дружити: люди з дуже важким характером за знаком Зодіаку.