Крістіна Горняк — як ви пам'ятаєте, колишня дружина телеведучого Володимира Остапчука, з яким вони пробули у відносинах зовсім недовго.

Тепер і жінка, і чоловік задовольняють себе в руках інших партнерів. Але іноді доводиться згадувати про минуле кохання, хоч і, можливо, з негативної точки зору. Христина відповіла на частину запитань від цікавих українців у соціальній мережі Instagram, у Stories.

Кристина Горняк, фото: Instagram
Кристина Горняк, фото: Instagram

У неї запитали, чи не соромно їй претендувати на чуже житло, навіть незважаючи на те, що там живуть діти. Це відноситься до їхнього "спільного" будинку, до будівництва якого вони приступили у відносинах. Відповідь була досить жорсткою, беземоційною, можна навіть сказати — юридичною.

"Якщо ви про мій спільний будинок з колишнім чоловіком, то ні, чому має бути соромно? Ми ж разом його будували. А його дітки від минулого шлюбу можуть претендувати тільки на його 1/2 частину, нічого проти не маю", - заявляє вона.

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Христина Горняк, скріншот: Instagram Stories
Христина Горняк, скріншот: Instagram Stories

А потім Крістіна Горняк не посоромилася зізнатися, що вона не вважає інтим на першому побаченні чимось поганим, показавши себе у спідній білизні.

"Моя думка, хочеш - роби, не хочеш - не роби", - додала жінка.

Христина Горняк, скріншот: Instagram Stories
Христина Горняк, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, ексдружина скандального Остапчука знайшла собі нового "колишнього": "Не просто так"

Як повідомляв "Знай.uа", Вова Остапчук знайшов, з ким розважитися в Буковелі без дружини: "Як завжди, ми на позитиві"

Знай.ua писав, популярний блогер принизив жарти Володимира Остапчука: "Гумор - від Бога"