Семен Слєпаков - відомий російський комік, співак, який багато років віддав участі в шоу "Comedy Club".

Від початку повномасштабної війни, 24 лютого 2022 року, він різко засудив путінський режим і це рішення. Він, як і частина інших гумористів із цієї компанії, виїхав із РФ. А зараз Слєпаков заспівав нову сатиричну пісню, на підтримку Ізраїлю, чим вкотре розлютив росіян.

Семен Слєпаков, instagram.com/slepakovsemyon
Семен Слєпаков, instagram.com/slepakovsemyon

Це пародія на пропагандистський трек співака Шамана "Я русский", назвавши її у зворотному напрямі - "Нерусский". Тепер Слєпакова хочуть посадити до в'язниці, звернувшись до прокуратури та слідчого комітету з вимогою порушити проти нього кримінальну справу. Хоча варто зазначити, що гуморист не ображає агресорів. За походженням він єврей, тож співає саме про це.

А зйомки, де він побував, були частиною благодійного прямого ефіру. Там вони збирали гроші на підтримку ізраїльтян, які постраждали від ХАМАС.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

"Неросійська, не важлива кров батька. Неросійська, без шматочка кінця. Неросійська, мені не пощастило. Неросійська, я всесвітнє зло", - співає він.

Однак це дуже образило окупантів. Тому може загрожувати покарання до п'яти років колонії. Якщо Слєпаков повернеться до РФ.

Нагадаємо, "мову в ж*пу засунула": ексучасниця "ВІА Гри" поскандалила з українцями та розхвалила чоловіка-багача з росії

Як повідомляв "Знай.ua", воїни ЗСУ ліквідували відомого російського режисера - прийшов зі зброєю в руках і поплатився за це

Знай.ua писав, українці в Dota 2 веселяться з окупантами за гроші спонсорів тероризму 1xbet: заробили їм на ракети