Влад Яма — відомий український шоумен, танцюрист і суддя безлічі різних проектів — хоча все це в минулому, оскільки чоловік від початку повномасштабної війни разом із сім'єю перебуває у США та не планує повертатися додому.

Він не перестає дивувати день у день своїми публікаціями в соціальній мережі Instagram, де практично не з'являються новини про російську агресію.

Влад Яма. Фото Instagram
Влад Яма. Фото Instagram

Натомість Влад Яма вдає, ніби нічого не відбувається. І продовжує жити, нібито на цей момент десятки, сотні та тисячі українців не перебувають у небезпеці через діяльність окупантів. Громадяни, можливо, колись фанати танцюриста запитують себе, бо зараз він виставив нову Stories, в якій просто розважався у своєму стилі перед дзеркалом.

Чорно-білі кольори, зациклені рухи та пісня "No stress". А потім два особисті кадри з дратівливим підписом.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

"Все буде добре у кожного з нас", - заявляє Влад Яма.

Українці не сперечаються, у танцюриста, який перебуває в США, далеко від війни, справді все буде добре.

Влад Яма, скріншот: Instagram Stories
Влад Яма, скріншот: Instagram Stories

"Питання до вас не в тому, що ви за кордоном, а в тому, що ви постійно за кордоном. До публічних осіб, які зробили себе в Україні, відповідальність перед українцями величезна", - щомісяця пишуть йому користувачі.

Нагадаємо, "просто по-чоловічому набив би обличчя": азовець "Тавр" знає, як провчити Влада Яму

Як повідомляв "Знай.uа", "перетнув кордон": Ірина Федишин пояснила, як її радісний чоловік опинився в Барселоні

Знай.uа писав, "голову відстрілять": поет Петро Мага зізнався, як Олегу Виннику загрожували псевдо-волонтери