Зірка "Квартал 95", геніальний пародист Юрій Великий висміяв "орденоносного" сина Рамзана Кадирова, якого нагороджують за все без розбору. Новий ролик гуморист опублікував на своєму youtube-каналі.

Юрій Великий регулярно радує шанувальників найяскравішими пародіями на різних особистостей та події. Цього разу у поле зору пародиста потрапив 15-річний син голови "тік-ток військ" Рамзана Кадирова, який лише за місяць отримав шість орденів.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube
Юрій Великий. Фото: скрін youtube

"15-річний син Кадирова Адам отримав шосту нагороду за місяць. Для сімейства кадирових – це, безумовно, гордість. А для всіх розсудливих людей – це привід замислитись", - підписав ролик пародист.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube
Юрій Великий. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Юрій Великий спародіював Рамзана Кадирова, який уже не знає, до кого звернутися, щоб випросити черговий "почесний" орден для свого спадкоємця.

Шанувальники залишилися у захваті від геніальної пародії та почали розбирати її на цитати.

"Орден за героїчне взяття ковбаси та сметани. Настільки тонкий стьоб, щодо сім'ї академіка академії наук, я ще не чув ніколи", "Юрію, те що ви робите з Кадровим просто шедевр", "Дякую, Юро, за чудову роботу! Дуже добре! смішно та дотепно", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін youtube
Коментарі. Фото: скрін youtube

Коментарі. Фото: скрін youtube
Коментарі. Фото: скрін youtube

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Повний фарш": Юрій Великий розсмішив пародією на честь прильоту кораблем у Керчі.

Також наш портал інформував, "Класний пахан": Юрій Великий з "Квартал 95" висміяв тренд із вчителями-зеками у російських школах.

Крім того, ми писали, Юрій Ткач із "Квартал 95" захотів сам збивати дрони: кум із ЗСУ порадив не вилазити з укриття.