Якось у мережі з'явилася гаряча фотографія популярної стюардеси Пейдж Ферні (Paige Ferney). Дівчина спокусливо позувала у кабіні пілота.

Знімок був опублікований в Instagram-акаунті @winged_angelss, який повністю присвячений внутрішньому життю та будням членів екіпажів літака.

стюардеса, фото з соцмережі
стюардеса, фото з соцмережі

Довгонога красуня зображена на фото у своїй уніформі, без туфель. Ноги стюардеса гарно поклала на панель приладів, а на її голові кашкет командира повітряного судна.

Варто зазначити, що в соцмережі захопилися кадром. Передплатники написали Пейдж безліч компліментів.

Популярні новини зараз
З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

"Які чудові ноги", "Твої ноги здаються просто нескінченними!", "Мені дуже подобається ця поза", - зазначили в коментарях під фото користувачі соцмережі.

Зазначимо, що незважаючи на те, що дівчина – стюардеса і вона має бути підкована у питаннях подорожей, це не рятує її від "проколів" у відпустках. Буквально цього літа Пейдж зіткнулася з "очікування-реальність" при замовленні місця житла.

У своєму посту у TikTok дівчина поділилася фотографіями розкішної вілли, яку вона забронювала для поїздки до Санторіні. На фотографіях зображений приголомшливий басейн , звідки відкривається чудовий краєвид на острів, а Пейдж каже: "Коли ви бронюєте саму приголомшливу віллу на Санторіні".

Але блогерка опублікувала фотографії місця, коли вона приїхала, і реальність була далека від того, що, на її думку, вона забронювала. Здається, що вода у басейні здається зеленою, що не робить його дуже привабливим.

@paigeferney

well and truly catfished #fyp #foryou #viral #airbnb #santorini #holiday #foryourpage

♬ Oh No - Kreepa

Нагадаємо, що жінка розкрила зраду чоловіка зі своєю мамою: "Почула голос...". Чоловік не посоромився змінити свою дружину з її ж мамою, незважаючи на народження двох дітей.

Раніше ми повідомляли, що жінка зрадила чоловікові із 300 коханцями, а він навіть не помітив: надавали "жриці" 400 тисяч. Її чоловік повністю захоплений роботою, за всі ці роки так і не дізнався, що дружина йому зраджує.