У Києві виникла незвичайна ідея: замінити демонтовану пам'ятку російському письменнику Олександру Пушкіну на пам'ятник... пса Патрона!

Пес-сапер Патрон, скріншот: Youtube
Пес-сапер Патрон, скріншот: Youtube

За словами автора петиції, пам'ятник стане джерелом натхнення, місцем зустрічей і роздумів, а ще — новою туристичною пам'яткою, адже хто зможе пройти повз величну собачку?

Ця пропозиція породила шквал цікавих коментарів з боку активних користувачів соціальних мереж. Судячи з їх реакцій, можна виділити приблизно таку статистику:

  • ~ 66% з них висловили підтримку цій ідеї,
  • ~ 24% вважають її недоречною для сучасності,
  • інші прийняли це як жарт.

Серед коментарів користувачів звучать такі думки:

Популярні новини зараз
"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

"Он что, умер?"

"Де підписати?"

[quote author=""]"Тільки одне "але": з собаками в метро не можна, так само і в трамваї, тролейбуси, автобуси тощо; оренда на житло з тваринами - злітає в космос. Ми дякуємо собакам, які шукають людей під завалами пам'ятниками, але не дякуємо їхньому звичайному ставленню як до них, так і до господарів. Дивна подяка якщо чесно…"

"Не потрібно саме Патрону. Нехай це буде пам'ятник собакам-пошуковикам в образі однієї з них, не обов'язково це буде Патрон. Їх багато і їхня робота так само важлива, як і саперів. Але тільки після перемоги або за кошти меценатів."

Також варто зазначити, що якщо вам цікаво підтримати цю ідею, ви можете залишити свій підпис у петиції наофіційному сайтіКиївської обласної ради.

А ми нагадуємо, українці масово повертаються на Батьківщину: проте з дуже простою та меркантильною метою

Раніше ми писали про те, що у Медведчука відібрали його красуню: більше з нею не побачиться.