Відома українська артистка Оля Цибульська розповіла, як стала свідком створення нової української родини. Дуже зворушливий момент, яким дівчина не могла не поділитись.

Про це вона розповіла у своєму Telegram-каналі, де записала невеликий ролик зі своїми емоціями. Також був опублікований сам момент пропозиції майбутніх молодят.

Оля Цибульська, фото Знай.ua
Оля Цибульська, фото Знай.ua

Сталося це у Луцьку, куди Оля з командою та маленьким сином приїхали з благодійним концертом, і в одному з ресторанів на них чекала така приємна несподіванка.

"Видно було, що вона знала про пропозицію, хоча очі зав'язали. Але вона вже чекала цього моменту. І мені стало цікаво, а яка ідеальна пропозиція на ваш розгляд. Як би ви хотіли, або як вам робили пропозицію. Мені робив мусик тричі пропозицію. - розповіла Оля Цибульська.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям
Показати ще

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

Поступово дівчина розкриває подробиці свого особистого життя, яке до недавнього часу було під повним замком. Кілька місяців тому вона показала вигляд її чоловіка, а тепер ми дізнаємося, що заміж вийти артистка погодилася далеко не з першого разу.

У коментарях користувачі почали писати свої історії про те, як відбувався цей момент у них. Навіть мама артистки Наталія вирішила прокоментувати:

" Я вважаю, що це суто інтимна атмосфера має бути. У нас з батьком це було все саме так";

"Мені пропонував у костюмі Снігуроньки (прийшли з другом вітати моїх сестер з Новим роком.) Друг був дідом Морозом";

"У нас має бути в Карпатах на горі серед друзів, а було вдома в моє 25річчя на кухні 😂 Але ж романтично ооо і несподівано, тому що з різницею в 4-5 років" - пишуть користувачі .

Скріншот коментарів, фото: Telegram
Скріншот коментарів, фото: Telegram

Нагадаємо, що Оля Цибульська без одягу дуже жорстко відповіла українцям – не треба вчити, як жити: "Комусь треба?"

Раніше ми повідомляли, що Оля Цибульська присоромила Олега Скрипку після слів про фемінізм: "Ще один Іво Бобул".