Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є всіма улюбленою телеведучою програмою "Аферисти в сітях" на Новому каналі.

У соцмережі Instagram зірка часто ділиться яскравими публікаціями та новинами з особистого життя, за яким стежить понад 283 тисячі людей. Якось Лебідь поділилася новими реаліями кожного українця, який залишився без електроенергії.

Скриншот з Instagram, Олена-Крістіна Лебідь
Скриншот з Instagram, Олена-Крістіна Лебідь

Особисто вона купила портативну газову плиту, щоб мати можливість хоч банально приготувати сніданок або зварити каву. Нині таке обладнання, генератори та свічки стали найкращими друзями українців.

І звичайно, без допомоги улюблениці Сари не обійшлося. На фото з усміхненою ведучою, яку зовсім не збентежило відключення світла, можна побачити і бульдога, а ось її нареченого Павла Розенка поряд не було.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Нагадаємо, що Олена-Крістіна Лебідь написала, яка мати посміла зробити це: "Вміє аргументувати". У мам є чарівні важелі, щоб керувати нашим простором, бажаннями та поведінкою.

Раніше ми повідомляли, що Олена-Крістіна Лебідь зважилася на небезпечний поцілунок, але мало не залишилася без губи: "Обійшовся без травм".

Також стало відомо, що Олена-Крістіна Лебідь показала, як не лінується Павло Розенко: "Візьміть у руки серветку".