Мандрівник та й відомий український телеведучий шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров останнім часом не надто часто тішить публіку свіжими постами.

Чоловік допомагав Батьківщині у війні з окупантами, висвітлював події у ролі журналіста та бував у найгарячіших точках, завдяки чому весь світ зміг дізнатися про жахи на Харківщині, Херсонщині та Київщині.

Дмитро Комаров, фото: Instagram
Дмитро Комаров, фото: Instagram

Рік тому Україна повернула Хесон і телеведучий не тоді не міг мовчати. Дмитро Комаров не просто привітав українців із довгоочікуваним визволенням Херсона, а особисто бачив радість в очах місцевих мешканців та був присутнім на головній площі, де зустрічали військових.

Він показав фото з бійцями, які тримали в руках головний символ міста – соковитий кавун, та зі щасливими херсонцями.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Атмосфера неймовірна. Позитивна. В очах у людей щастя. Зі святом, чудове місто приголомшливих людей! Кошмар під назвою "росія" для Херсона назавжди в минулому. Нині - переповнена центральна площа щасливих людей, які впевнено дивляться у щасливе майбутнє разом із Україною.", - написав Комаров.

Скріншот із Instagram, Дмитро Комаров
Скріншот із Instagram, Дмитро Комаров

Журналіст також не забув подякувати працівникам усіх служб, які буквально врятували українців та самого міста від російських окупантів.

Нагадаємо, що без екзотичних країн, а із суворими реаліями України: Дмитро Комаров розповів про новий сезон популярного шоу.

Раніше ми повідомляли, що Дмитро Комаров вирішив показати "виворот" України всьому світу: "Відчув, що...".