Їх досі можна отримати: кому передбачена солідна допомога від ООН, не втрачайте шанс

Допомога ВПО, скріншот: YouTube
Допомога ВПО, скріншот: YouTube

Ще під кінець літа поточного року було анонсовано новину про те, що громадяни України можуть оформити доплати від ООН. Так, із приходом осені почалися виплати. Проте, далеко не всі пенсіонери змогли її отримати. Експерт із пенсійних питань Сергій Коробкін розповів, чому деякі громадяни досі не змогли отримати допомогу від ООН. За його словами, оскільки вже кілька мільйонів людей отримали разові грошові доплати від ООН у попередні місяці, то таким людям також надбавки до пенсії не передбачено.

"Коляденко помре без Вас...": Ірина Білик отримала пропозицію руки і серця від загадкового красеня

Пропозиція Ірині Білик, скріншот: Instagram
Пропозиція Ірині Білик, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Відома українська співачка Ірина Білик, яка після довгих мандрівок за кордоном повернулася до України з творчим туром, опинилася в дуже цікавому становищі – зірці зробили пропозицію руки та серця прямо на сцені під час концерту у Львові. Чоловік вийшов на сцену з величезним букетом троянд, став на коліно і простяг Ірині обручку з пропозицією вийти за нього заміж. Про це стало відомо завдяки новій публікації Ірини Білик у мережі Instagram. Розгублена співачка спочатку не знала, що відповісти. Але нарешті звернулася до нього зі словами.

Українці у розпачі та сльозах: оформили субсидії і не знають, чим платити за комуналку

Звернення за субсидією. Фото: скрін youtube
Звернення за субсидією. Фото: скрін youtube

Українці скаржаться, що після оформлення житлової субсидії не можуть дочекатися виплат для оплати комунальних послуг. До ПФУ звернулася українка, яка заявила, що вже скоро потрібно платити за комунальні послуги, а обіцяну субсидію їй досі не виплатили. Інші користувачі мережі також підтвердили, що виплати ще не отримали. Фахівці Пенсійного фонду поспішили заспокоїти українців і заявили, що субсидії, нараховані в жовтні 2023 року, будуть виплачені протягом листопада.

Встигнути за всяку ціну: що потрібно зробити українцям до 20 числа

Споживання газу. Фото: скрін youtube
Споживання газу. Фото: скрін youtube

Українців закликають своєчасно оплачувати не лише фактично спожитий газ, а й послуги розподілу блакитного палива. Кожен споживач має встигнути це зробити до 20 листопада. Газовики нагадують, що саме своєчасна оплата за розподіл газу дає можливість підтримувати обладнання у працюючому стані та постачати паливо в квартири та будинки споживачів. При оплаті платіжок за розподіл газу необхідно обов'язково вказувати номер особового рахунку, інакше гроші можуть загубитися у системі.

ПриватБанк спише кредити деяким українцям: кому пощастить

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

ПриватБанк здивував новим поривом щедрості та заявив, що спише кредити деяким українцям. Кому пощастить, розповіли на офіційній сторінці фінустанови у соціальній мережі Facebook. ПриватБанк регулярно вигадує нові акції та бонусні програми, щоб порадувати клієнтів. Нерідко українці з картками "Привату" отримують особливі "привілеї". На цей раз деяким щасливчикам допоможуть розпрощатися з кредитом. Так, у ПриватБанку заявили, що погасять кредити деяким клієнтам, які виконають нехитрі умови. Загалом порадувати планують 10 людей.