Даніель Салем — відомий український телеведучий, ресторатор і людина, яка опинилась у складі ЗСУ з початку повномасштабної війни.

Періодично він повертається до Києва. Робить він це лише з метою допомогти своїм побратимам, беручи участь у благодійних заходах та проектах. Наприклад, якось він потрапив на зйомки шоу "Я люблю Україну" з Ксенією Мішиною як ведуча. У новому сезоні йому і вдалося розповісти про цікаве зі свого життя.

Даніель Салем, фото: Знай.ua
Даніель Салем, фото: Знай.ua

Зокрема, Даніель Салем зізнався чим харчується, коли перебуває на передовій.

"У польових умовах можна багато чого приготувати, якщо є пальник і щось схоже на посуд. Я люблю смажену картоплю із цибулею. Це найкраще, що можливо. Ну, і солодкий чай із хлібом”, - заявляє він.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Телеведучий додає, що багато військовослужбовців, які повертаються на якийсь час додому, із зони бойових дій, купують собі шаурму. Він сам це робить, це вже можна вважати традицією після бойових виходів.

Даніель Салем, скріншот: Youtube
Даніель Салем, скріншот: Youtube

Потім же чоловік дав пораду щодо української національної кухні — кожному потрібно обов'язково скуштувати деруни, вінегрет, котлету по-київськи та вареники.

Нагадаємо, зірка "Голос країни" Даніель Салем не зміг стримати сліз через дитину: "Ми вийшли з окопів, голодні капець"

Як повідомляв "Знай.uа", Lida Lee після розриву з хлопцем чесно зізналася, чи має роман з Даніелем Салемом: "Я його..."

Знай.uа писав, улюбленець українок з "Голос країни" Даніель Салем дістався Віталія Кіма: "Не перестаю..."