Передостанній тиждень листопада обіцяє бути багатим на події. Основні планети змінять свої зміни, енергія різко зміниться, завдяки чому незабаром відбудеться оновлення всього ряду подій.

Тригон Меркурія і Хірона 21 листопада подарує можливість поглянути на проблеми зовсім під іншим кутом і виробити нестандартне вирішення питань, що давно назріли.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm
Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm

Гарний час для налагодження стосунків із близькими та рідними людьми. До речі, ви також можете розраховувати на їх підтримку, причому не тільки моральну, а й матеріальну. Загалом, цей тиждень буде гарним для вирішення своїх фінансових питань та налагодження ситуації у цій сфері. До того ж якщо в першій половині тижня вам вдасться упорядкувати свої справи, то ближче до кінця тижня у вас з'явиться можливість значно покращити своє становище, якщо ви з відповідальністю підійдете до цього питання.

Телець

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Вам варто бути стриманим у словах і дуже обережним при укладанні угод або якщо ви вирішите дати якусь обіцянку. Цього тижня не обійдеться без контактів, які з одного боку можуть обіцяти вам вигідну співпрацю, а з іншого можуть обернутися для вас важким тягарем та зобов'язаннями, які вам будуть зовсім недоречними. Якщо все робити не поспішаючи та обдумано, то протягом цього тижня ви зможете значною мірою сприяти покращенню свого матеріального становища.

Близнюки

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Вас, як і багатьох інших, цього тижня торкнеться фінансове питання, правда у вашому випадку він виглядатиме трохи інакше. Загалом ситуація з грошима виглядає непогано, але не зовсім стабільно. Ви маєте зробити вибір, направити свої сили в якесь конкретне русло, тоді ви зможете досягти успіху. Якщо ж ви сумніватиметеся, спробуєте вхопитися за дві справи відразу, то такі метання не приведуть вас до хорошого результату, а лише витратить ваші сили та часу. Постарайтеся бути наполегливішим і вимогливим, насамперед до себе.

Рак

Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Ви почуватиметеся впевнено та спокійно. І хоча цього тижня можуть бути різні моменти, коли буде потрібна ваша швидка реакція, можуть виникнути і суєтні ситуації, проте, ви зможете зберегти загальне розуміння свого завдання і мети і спокійно виконувати їх, просуваючись вперед. Для роботи цей тиждень дуже хороший, ви можете вирішити багато питань. Ближче до вихідних на вас також чекає хороший стан справ у відносинах з близькими людьми, що дозволить вам відпочити від мирських турбот і відновити свої сили.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня не виключено поїздки, причому вони можуть бути досить далекими. Подорож принесе вам чимало радісних моментів, дозволить розслабитись та відпочити. Взагалі цей тиждень сприяє тому, щоб ви могли відсторонитися від повсякденних турбот і вдатися до фантазій, мрій. Так само час сприятливий і для встановлення дружніх контактів, а також зустрічей з людьми, спілкування з якими вам буде приємним. Намагайтеся не завантажувати себе справами – для цього знайдеться інший час, зараз найкраще поповнити свій запас сил.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Вам варто діяти за чітким розпорядком, у справах дотримуйтесь певного плану, не варто метатися з боку на бік. Незважаючи на те, що для вас цей буде дуже активний тиждень, в рамках якого ви можете розраховувати як на запаси своїх сил та можливостей, так і на підтримку з боку, успішність проведених робіт цілком і повністю залежатиме від вас. Щоб не підвести себе та інших, необхідно буде розставити пріоритети та звести всі кінці в одну точку, від того, що вибивається із плану, варто відмовитися.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цей тиждень вам краще провести в спокої, а по можливості, і на самоті. Будь-яка діяльність у цей час проходитиме погано, тому не варто витрачати на це сил. Оптимальним варіантом буде, якщо ви просто відключитеся від усіх зовнішніх проблем і подій, і дозволите собі нічого не робити, плисти протягом певного часу, розслабити свої думки і заспокоїтися. Це дозволить прийняти вам ситуацію такою, якою вона є. Досягши такого стану, ви відразу зрозумієте, що потрібно зробити і як вчинити, що дозволить вам покращити своє становище.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

За свою мрію вам доведеться боротися. Не можна сказати, що цей тиждень був дуже напруженим, швидше за все такий стан речей для вас очікуваний і в деякій мірі навіть звичний. Просто в черговий раз вам доведеться доводити всім (а заразом і собі теж), що ви живете так, як хочете того самі, що у вас є свої бажання та прагнення, а решта або допомагають вам, або повинні відійти вбік. Втім, розбір польотів не триватиме довго, і до кінця тижня ви зможете повернутися у звичне русло.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Вам варто зосередитися на своїх почуттях і бажаннях, цілком імовірно, що вони зовсім не такі, як здасться на перший погляд, і зовсім не такі, як вам намагається нав'язати хтось ззовні. Ви можете розраховувати лише на підтримку давньої подруги чи родича жіночої статі. Можливі невеликі фінансові надходження, і навіть появи нових можливостей для діяльності, але поки що ситуація не сприяє тому, щоб щось починати. Вам краще зайнятися завершенням старих справ, упорядкуванням, щоб ніщо з минулого вас більше не відволікало.

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цей тиждень вимагає від вас розміреної праці та терпіння. Всі процеси просуваються повільно, але так і має бути, це необхідні умови на даному етапі вашого розвитку та реалізації ваших ідей. Не потрібно поспішати себе чи інших, а так само переживати через те, що щось може піти не так. Все йде своєю чергою і ваше завдання лише спокійно контролювати ситуацію, але не робити будь-яких явних активних дій. Намагаючись схитрувати, прискорити темп чи ще щось зробити подібного роду, ви можете лише нашкодити.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Не дуже гарний час для романтичних поривів та налагодження стосунків. Почуття з обох сторін у цей час можуть серйозно охолонути, кожен захоче усамітнення та спокою, а точки перетину будуть лише по звичайних справах. Натомість у питаннях, які вимагають холодну та тверезу голову, справи можуть піти значно краще. Укладати договори і приймати відповідальні рішення найкращий час. Але вам все ж таки варто знайти внутрішнє джерело сил і мотивації, щоб не скотитися в стан бездіяльності.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

На відміну від багатьох інших, вам це буде дуже вдалий тиждень, наповнений приємними моментами. З початку тижня ви будете в центрі уваги. Зустрічі з друзями, приємні компанії та просто гарний настрій буде супроводжувати вам усі ці дні. Щоправда, є шанс занадто розслабитися і зовсім забути, що існує в житті й ​​інші турботи, яким варто приділити увагу хоча б небагато. Загалом тиждень буде дуже динамічним та мінливим, і вам вдасться успішно влитися у весь цей потік подій.

Нагадаємо, що 2024 стане роком щастя для 4 знаків Зодіаку: Зелений Дракон не поскупиться на гроші і любов для них.

Раніше ми повідомляли про гороскоп на листопад-2023 для всіх знаків Зодіаку: здійснення мрій Водоліїв, складності Овнів і штиль Терезів.