Макс Гордєєв та відьма Марія Тиха дали новий прогноз стосовно війни в Україні.

За їх словами, найвірогідніше, що війна буде тривати ще рік та закінчиться протягом трьох наступних років.

Максим Гордєєв на своєму каналі зняв відео зі своєю колегою відьмою Марією Тихою. Він запропонував їй витягнути з колоди карту, яка б стала показником війни України з Росією. За його словами, за однією картою стане виднішою ситуація. Марія витягнула карту з колоди і це виявилася карта Миру. Це означає, що мир, однозначно не за горами і це може відбутися найближчим часом.

Марія Тиха. Фото: скрін Ютуб
Марія Тиха. Фото: скрін Ютуб

Мольфар витягнув і свою карту. У нього ця карта – Паж Жезлів. За його словами, ця карта означає звістку і досить приємну. Це буде приємна та несподівана новина, а в доповнення він побачив і відновлення. При цьому звістка про перемогу буде відносно несподіваною, але попереду ще багато роботи. Також він побачив і час закінчення війни. За його думкою, війна буде тривати ще рік, але після цього однозначно – перемога.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Макс Гордєєв. Скріншот з Youtube
Макс Гордєєв. Скріншот з Youtube

Марія Тиха раніше розповідала за своїми видіннями про ситуацію зі звільненням територій. За її словами, спочатку буде звільнена Херсонська область, а потім і Крим. Макс Гордєєв також неодноразово давав свої прогнози стосовно ситуації на фронті та перемоги.

Нагадаємо, портал Знай, інформував «русский с китайцем братья навек»: астрологиня розповіла, що планує Китай для росії

Раніше на порталі Знай повідомлялося, Овен Стефан розповів, які виклики нас чекають після війни: «Це дуже непроста місія нашого народу»

Також, наш портал інформував, Анна Атаманова розповіла, що Китай готує для росії: «За це росія мститься»