Українська співачка Олександра Заріцька та фронтвумен гурту "KAZKA" на початку травня розповіла про заручини із motion-дизайнером гурту Hawx Павло Тараненком. Нещодавно дівчина зізналась про те, коли саме збирається відіграти весілля із коханим.

Про це вона розповіла в інтерв'ю інтерв'ю для програми "33 питання" на радіо Lux.FM.

Kazka. Фото Instagram
Kazka. Фото Instagram

Артистка зізналась, що їй було важко планувати тематику власного весілля через те, що дівчина дуже часто співала для наречених та бачила багато варіантів святкування, а тому їй непросто створити "щось особливе".

Вона додала, що це справді проблема для людей творчих професій.

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Олександра Заріцька та Павло Тараненко. Фото: скрін
Олександра Заріцька та Павло Тараненко. Фото: скрін

Зараз пара вже визначилась із датою та тематикою святкування. Олександрі разом із коханим, хочеться провести цей день у затишку, лісовій атмосфері, де багато дерев та ліхтариків.

Заріцька також зізналися, що найьбільш складним для неї є вибір ведучого, адже вона переживає, що їй самостійно доведеться рятувати проведення заходу.

Олександра Заріцька. Фото Instagram
Олександра Заріцька. Фото Instagram

Співачка розповіла, що вони із Павлом хочуть зіграти весілля у червні та дівчина дуже сподівається на те, що до цього часу Україна переможе, і вони будуть святкувати свій день у незалежній країні.

"Хочеться, щоб була перемога. Але і сім'ю вже теж хочеться. Думаємо на червень 2024 року. Сподіваємося, що до цього часу вже буде перемога", - ділиться Заріцька.

Нагадаємо, що солістка гурту Kazka поділилася приголомшливою новиною.

Раніше ми повідомляли, що Олександра Заріцька з "KAZKA" розповіла про свій досвід із російськими окупантами: "Це дуже жорстко".

Також, Олександра Заріцька з "KAZKA" зізналася у своїй важливій меті: "Серце велике, справжнє навіки"