Юлія Лущинська, українська співачка, широко відома завдяки своєму скандальному хіту "Танцюю гопака", вирішила сфотографувати останні дні своєї вагітності через фотосесію, на якій повністю оголена.

На початку серпня Юлія оголосила про своє перше материнство, проте розголошувати подробиці про батька дитини не стала, лише зауваживши, що вони вже давно живуть разом.

Знаходячись на 9-му місяці вагітності, Лущинська вирішила брати участь у незвичайній фотосесії. Відверті фотографії співачка опублікувала у своєму акаунті в Instagram, на яких вона позує оголеною, але при цьому тіло виконавиці прикрашене золотими блискітками.

Фотосесія Юлії Лущинської, фото: скріншот Instagram Юлії
Фотосесія Юлії Лущинської, фото: скріншот Instagram Юлії

"Це просто ВАУ. Моя найулюбленіша, найкрасивіша і найскладніша фотосесія. Але мені здається воно того варте, так? Як вам? Не спромоглася вибрати одне фото, бо такої краси ще світ не бачив. Дуже рада, що змогла свою ідею втілити в життя на 9-му місяці вагітності і хай хоч хтось спробує сказати, що творчість і креатив це не моє. Найкрасивіший стан жінки”, - зазначила артистка.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

За словами самої співачки, для створення цих фотографій вона простояла перед фотографом у золотих блискітках протягом 9 годин.

"Як це було холодно, 9 годин пішло на зйомку і ще більше на підготовку як це дорого, як це було складно відмиватися, як це важко позувати на 9 місяці. Пози обмежені, але вийшло неможливо"

Як повідомляв Знай.ua, біля Злати Огневич впала касетна бомба і артистка мало не посивіла: "Я все бачила на власні очі"

Також портал Знай.ua писав, що на окуповані території завезли Coca-Cola та Pepsi: хто постачає заборонені смакоти