"Венздей" змінює локацію – 2 сезон зніматимуть в Ірландії. Популярний серіал Netflix "Wednesday" переносить знімальний майданчик другого сезону з Румунії Зйомки за попередніми даними стартують у квітні.

Нагадаємо, перший сезон вийшов минулого листопаду і складався з 8 серій. Знімальний період тривав у Румунії з вересня 2021 року до березня 2022 року. Після релізу серіал побив велику кількість рекордів популярності на Netflix, у тому числі за кількістю переглядів за перший тиждень – 341 мільйон годин. У січні його продовжили на другий сезон. Про це повідомляє Variety.

Серіал "Венздей", скріншот: YouTube
Серіал "Венздей", скріншот: YouTube

"Венздей" розповідає про легендарну дочку сімейства Аддамс, яка надходить до академії Невермор. У першому сезоні ми познайомилися із дівчиною ближче. Вона намагалася опанувати свої нові психічні здібності, припинити жахливу серію вбивств, що тероризує місцеве містечко, а також розкрити надприродну таємницю, в яку 25 років тому були залучені її батьки.

Разом із Дженною Ортегою у першому сезоні зіграли Гвендолін Крісті, Джеймі Макшейн, Персі Хайнс Уайт та інші. Кетрін Зета-Джонс з'явилася у ролі Мортиції Аддамс, а Луїс Гусман зіграв Гомеса.

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

Дженна Ортега, кадр із серіалу "Венздей"
Дженна Ортега, кадр із серіалу "Венздей"

Серіал створили Альфред Гоу та Майлз Міллар, Тім Бертон зрежисував перші 4 серії. Виробництвом займається MGM Television. А ось що ж чекає нас у другому сезоні — поки що залишається загадкою. Жодних деталей не повідомляється. Але якщо зйомки розпочнуться лише у квітні, вихід продовження не варто чекати раніше кінця осені, початку 2025 року.

Нагадаємо, зірку серіалу "Венздей" відміняють - Netflix викреслив його з другого сезону

Як повідомляв "Знай.uа", 5 сезон "Дуже дивних справ" буде на рівні "Месників" та "Зоряних воїн" за масштабом: "Ми не можемо..."

Знай.ua писав, 20-річну зірку "Венздей" запідозрили в коханні з Джонні Деппом: "Дайте нам спокій"