Відома українська співачка, зірка соціальних мереж Злата Огнєвіч, яка нещодавно випустила один із найпопулярніших кліпів у своїй кар'єрі на пісню "Віддаю", вразила шанувальників у мережі подробицями його зйомок.

У відео Злата, демонструючи відмінну фізичну форму, робить усілякі гімнастичні фігури під зливою. Виявилося, що зйомки проходили у порожньому басейні, а співачці довелося тривалий час перебувати у холодній воді.

Про це Злата Огнєвіч розповіла у своїх свіжих Instagram-Stories.

Злата Огнєвіч, скріншот: YouTube
Злата Огнєвіч, скріншот: YouTube

"Це було ще те випробування", - поділилася Огневич на своїй сторінці у соцмережі.

Популярні новини зараз
Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram
Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram

"Дощ, що лився зверху, був теплий. Але основна частина трюків, які я виконувала у басейні, — там була просто крижана вода. Бо підлога — бетон, і цю воду ніхто не грів. Якоїсь миті я просто перестала відчувати руки, ноги, своє тіло. Сказала: друзі, я не можу вже просто фізично, тому що я перетворююсь на якесь дерево", — розповіла Злата.

Виявилося, що спочатку Огнєвіч вважала, що пісня "Віддаю" має стати дуетною.

Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram
Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram

"Я запропонувала її заспівати дуетом із SHUMEI. Ще до "Буревіями". Записала "демо" та відправила його команді. Але щось не склалося, і я дуже щаслива, що "Віддаю" — це моя сольна пісня", — зізналася Злата.

Нагадаємо, біля Злати Огнєвіч упала касетна бомба і артистка мало не посивіла: "Я все бачила на власні очі".

Раніше повідомлялося, Злата Огнєвіч випустила свій найвідвертіший кліп, де захотіла все віддати: "Це істерика...".

Також, Злата Огнєвіч зізналася, як пережила пекло - все сталося в поїзді: "Вперше стало страшно".