Невдалу локалізацію популярного серіалу "Ходячі мерці" запустили на консолях PlayStation та Xbox (PS4, PS5, Xbox One та Xbox Series X/S).

Пригодницький бойовик The Walking Dead: Destinies вже висміює майже весь інтернет через вкрай низьку якість, зламану механіку та архаїчну, просто жахливу графіку для гри 2020-х років.

The Walking Dead: Destinies, скріншот: Youtube
The Walking Dead: Destinies, скріншот: Youtube

Гра вийшла 17 листопада і миттєво викликала гнів геймерів: незважаючи на перспективну рекламу, фінальний продукт вразив усіх своєю вогкістю та технічною відсталістю. Зокрема користувачі висміюють статичні діалоги, персонажів без анімацій, графік 15-річної давності.

"Я відмовляюся вірити, що The Walking Dead: Destinies – це справжня гра. Це якийсь складний розіграш розробників, щоб побачити, чи хтось сприйме це всерйоз", - обурився стрімер GmanLives.

Популярні новини зараз
З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

"Існування таких ігор має бути незаконним", - додав користувач wrath2028.

Це вже друга повна провальна гра компанії GameMill Entertainment за останній місяць. До того ж, за цю пародію на серіал просять 1500 гривень! Тому гравці радять усім триматися від проекту якнайдалі і не підтримувати аферистів грошима.

Нагадаємо, новий одяг, гра на гітарі та "бойня" з усіма: що ще порадує геймерів ремайстер The Last of Us Part II

Як повідомляв "Знай.uа", "п*зда тобі, твоїм досягненням за всі роки": Steam почав блокувати акаунти українців

Знай.uа писав, Larian анонсувала фізичне видання Baldur's Gate 3: коли і за скільки можна придбати