Для всіх наших дорогих читачів, які люблять проводити час за комп'ютерними іграми, а також за іграми на консолях є дуже цікава "пасхалка" із популярної гри Cyberpunk 2077: Phantom Liberty.

Дуже уважний геймер наткнувся на спритно приховану "пасхалку", яка посилається на один з найвідоміших моментів з GTA: San Andreas.

Про це гравець розповів, а також опублікував знімок у мережі Reddit.

Виявляється Cyberpunk 2077: Phantom Liberty має добре приховане посилання на культовий момент з GTA San Andreas.

Замовлення в Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, скріншот: Reddit
Замовлення в Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, скріншот: Reddit

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

В одній зі сцен доповнення "Ілюзія Свободи", V дзвонить персонажу Ідріса Ельби – Соломону Ріду через старий стаціонарний телефон, розташований у покинутому ресторані.

Хоча цей сегмент триває всього кілька секунд, користувач Reddit Hykr помітив, що на телефоні розробники залишили дотепну пасхалку, що відсилає гравця в GTA San Andreas.

Йдеться про відоме замовлення Біг Смоука, яке й написано на корпусі пристрою.

Біг Смоук, скріншот: YouTube
Біг Смоук, скріншот: YouTube

Оригінальна репліка, що починається з того, що Біг Смоук замовляє в ресторані "two number 9", вже довгий час вважається одним з найвідоміших ігрових мемов.

Наявність такого добре прихованого секрету підкреслює дивовижну увагу до деталей, яку розробники CD Projekt Red приділили єдиному доповненню для Cyberpunk 2077.

Нагадаємо, одна місія більша за Лос-Сантос: фанатів GTA приголомшили масштабами нової карти.

Раніше повідомлялося, новий одяг, гра на гітарі та "бойня" з усіма: чим ще порадує геймерів ремайстер The Last of Us Part II.

Також, навіть у Minecraft такого немає: українські розробники анонсували гру-медитацію "Back to Hearth".