У віці 67 років пішов із життя відомий чернівецький співак Володимир Каверін, якого українці можуть пам'ятати за участю у пісенному шоу "Голос країни-11".

Про смерть артиста повідомив керівник місцевого Палацу культури Олександр Мадей на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Володимир Каверін, скріншот: Youtube
Володимир Каверін, скріншот: Youtube

Володимир Каверін, скріншот: Youtube
Володимир Каверін, скріншот: Youtube

Про причини смерті поки що нічого не відомо. За даними ЗМІ, останніми роками Володимир Каверін жив у Гостомелі, куди переїхав із Чернівців заради творчості – щоб бути ближчими до столиці та можливостей самореалізації.

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів "На Росію чекає повторення катастрофи": афонський старець передбачив потужну подію для України Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки
Показати ще

У 2021 році 67-річний співак пройшов кастинг до 11 сезону вокального шоу "Голос країни". На "сліпих прослуховуваннях" чоловік вразив суддів виконанням хіта The Hardkiss "Журавлі" та влучив у команду Олега Винника. На етапі вокальних боїв Каверін заспівав композицію свого наставника "Вовчиця", проте поступився перемогою чоловікові Ольги Сумській, актору Віталію Борисюку.

"Голос країни" так і залишився єдиним великим творчим успіхом співака. Але, на жаль, після участі у шоу Володимир Каверін пішов із життя у 67-річному віці, так і не зумівши зібрати широку аудиторію.

Нагадаємо, 23-річна дівчина загинула на концерті Тейлор Свіфт з Eras Tour: співачка кидала пляшки зі сцени

Як повідомляв "Знай.uа", помер геніальний актор, який зіграв у 900 фільмах - брав на себе всі можливі ролі

Знай.ua писав, робот"напав" на людину, сплутавши його з коробками і не залишив шансу на виживання