Турецький актор Халіт Ергенч відомий багатьом аматоркам серіалу "Величне століття" за роллю султана Сулеймана.

Халіт Ергенч у 2023 році переїхав жити до Великобританії. Разом із дружиною, актрисою Берґузар Корель та дітьми вони вже оселилися в Лондоні і встигли придбати будинок.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram він поділився інформацією про шлюб з Берґюзар Корель.

"Багато років тому в інтерв'ю я розповідав про те, через що ми пройшли, коли всі нападали на нас на початку наших стосунків. Сьогодні, по закінченні стільки років, де-не-де все ще звучать некрасиві звинувачення, особливо щодо Бергюзар, тому я думаю, що не зміг добре пояснити наш стан,— почав своє звернення Ергенч.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Далі він заявив, що припинення його попереднього шлюбу з Гізем Сойсалди не має нічого спільного з Бергюзаром Корелем.

"Не варто віддавати належне чуткам, написаним такими виразами, як "якби" і "ми чули". Більше того, у людей, з якими ви на той час брали участь у цих чутках, тепер є сім'ї та діти. Майте повагу, будь ласка, — додав актор.

Останній абзац відноситься до Бергюзар Корель. Вони у шлюбі вже 14 років. Жінка є матір'ю двох хлопчаків від Халіта Ергента.

Нагадаємо, що Гюррем з "Величного століття" вдягла спідницю коротше і втекла: таку Мір'єм Узерлі не оцінив би султан Сулейман.

Раніше ми повідомляли, що суперниці з "Величного століття" зійшлися на "стрілку": Гюррем, Хатідже та Махідевран більше не воюють.