У Нідерландах куховарка на пенсії вирішила по-особливому попрощатися зі своїми колегами і спекла для них торт, здатний забрати їх прямо в "космос" через вміст.

Жінка на ім'я Мариска тривалий час працювала разом зі своїми колегами в одному з місцевих готелів. Вона хотіла піти на позитивну ноту. І якщо раніше вони часто жартували про "космічний" то зараз пенсіонерка вирішила втілити цю ідею в реальність. Про це пише Oddity Central.

Торт без випічки, кадр з відео
Торт без випічки, кадр з відео

Однак саме ці ласощі Мариска вирішила зробити на прощання. В останній робочий день вона залишила колегам торт-сюрприз та записку з побажанням не їсти його під час роботи. На жаль, дехто не зміг стриматися і поласував смаколиками ще до кінця зміни.

Не знаючи, що випічка містить канабіс, двоє колег швидко з'їли по кілька шматочків, про що згодом пошкодували. В одного з них почалася сильна втома, нудота і навіть непритомність. Прийшовши до тями, чоловік почував себе настільки погано, що мав залишитися на ніч у готелі.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми
Показати ще

Інший колега відразу після "космічного" десерту відчув нездужання і погано спав весь наступний час. Зрештою обидва чоловіки подали на Маріску до суду за її несподіваний "подарунок".

Торт. Фото: Youtube
Торт. Фото: Youtube

"Деякі люди реагують добре, але з іншими це не спрацьовує", — заявила жінка в суді.

Її аргументи мало переконали суддю, він змусив Маріску виплатити колегам компенсацію та умовний штраф у 750 євро.

Нагадаємо, няню посадили на 707 років у в'язницю після того, що він зробив із 16 хлопчиками: "Я пишаюся, що приносив посмішки..."

Як повідомляв "Знай.uа", 23-річна дівчина загинула на концерті Тейлор Свіфт за Eras Tour: співачка кидала пляшки зі сцени

Знай.uа писав, так і хочеться політати:довгонога стюардеса показала, що відбувається в кабіні пілота, коли ніхто не бачить