Кріштіану Роналду — один із найбільших футболістів XXI століття та загальної історії цього виду спорту.

Португалець досяг неймовірного успіху в цьому виді спорту - виграв Чемпіонат Європи (2016), був множинним переможцем Ліги Чемпіонів, 5-кратним володарем "Золотого м'яча" і так далі. Зараз варто поговорити про "темну" осторонь Роналду. Згадати про процес, який розпочався ще 2009 року.

Кріштіану Роналду, скріншот: YoTube
Кріштіану Роналду, скріншот: YoTube

Дев'ятий апеляційний суд США виніс рішення на користь Кріштіана Роналду у справі про звинувачення у зґвалтуванні моделі Кетрін Майоргі. Про це повідомляє видання Daily Mail.

Нагадаємо, 2009 року Майорга заявила, що Роналду зґвалтував її в одному з готелів Лас-Вегаса. Вона стверджувала, що після інциденту отримала від футболіста 375 тисяч доларів за збереження таємниці. Цього їй мабуть не вистачило, тому вже багатьма роками пізніше, у 2021 році, модель подала до суду позов з вимогою виплатити їй 65 мільйонів євро як компенсацію моральної шкоди... за нібито зґвалтування.

Популярні новини зараз
Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Проте факт злочину так і не було доведено.

Кріштіану Роналду, скріншот: Youtube
Кріштіану Роналду, скріншот: Youtube

Адвокат Кетрін Майоргі просив скасувати рішення федерального суду в Лас-Вегасі від 2022 року про закриття справи та поновити розгляд цивільного позову. Проте апеляційний суд відмовив у задоволенні вимог сторони моделі.

Нагадаємо, Кріштіану Роналду отримає по дупі: не менше 99-ти ударів батогом

Як повідомляв "Знай.uа", друг дитинства Кріштіану Роналду згадав, як вони доїдали бургери за людьми в "Макдональдс": "Не можна було..."

Знай.ua писав, зірка збірної України Михайло Мудрік "підкотив" до росіянки в Парижі: "Зустрінемось на мосту"