34-річна американка поділилася сумним досвідом відкритих відносин у її 14-річному шлюбі, деталі вона розкрила на платформі Reddit.

Вона сподівалася таким чином покращити стосунки з чоловіком, але поява третьої особи в їхній парі призвела лише до проблем.

Стосунки - арт, скріншот: YouTube
Стосунки - арт, скріншот: YouTube

Жінка розповіла, що 3 роки тому її 35-річний чоловік натякав на те, що йому зненацька стало нудно у стосунках. Зрештою, вона погодилася "запросити" до шлюбу 25-річну подругу його сестри... вона не одразу змогла усвідомити всю глибину цієї проблеми, що на це варто звернути увагу. Але потім було пізно.

Спочатку все було добре – дівчина сподобалася дітям, поводилася ласкаво. Однак незабаром стало ясно, що чоловік віддає перевагу саме молодій красуні. Він першим пише їй про новини, з нею першою вітається вдома. Жінка в результаті почала сильно ревнувати і згодом висловила претензії.

Популярні новини зараз
Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем
Показати ще

Стосунки - арт, скріншот: YouTube
Стосунки - арт, скріншот: YouTube

"Чоловік сказав, що любить нас обох. Але при цьому не заперечував тепліших почуттів до молодої коханки”, - зізнається американка.

Її життя перетворилося на пекло – вона хоче повернути виняткову увагу чоловікові, але розуміє, що їй важко відпустити молоду суперницю, яку він явно фаворитизує.

Повідомлення на Reddit
Повідомлення на Reddit

Нагадаємо, батько залишив 6-річну дитину з кращим другом, а він відрізав хлопчикові голову

Як повідомляв "Знай.uа", няню посадили на 707 років у в'язницю після того, що він зробив з 16 хлопчиками: "Я пишаюся, що приносив посмішки..."

Знай.uа писав, 23-річна дівчина загинула на концерті Тейлор Свіфт з Eras Tour: співачка кидала пляшки зі сцени