Гроші дають нам можливість якісно харчуватись, носити гарний одяг, дозволяти собі відпочинок де захочеться, однак гроші мають таку цінність не лише зараз, адже їх цінували наші предки та передавали через покоління прикмети пов'язані із ними.

Що потрібно зробити у день зарплати, щоб гроші завжди водились у гаманці розповідає "Телеграф".

Багатство. Фото Freepik
Багатство. Фото Freepik

Дайте грошам переночувати

Ви точно чули від своїх родичів про те, що гроші не можна витрачати у день зарплати. Дійсно за народними прикметами, після отримання коштів їм потрібно "переночувати" у вашому домі, а тому краще відкласти шопінг до наступного дня.

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Віддайте десятину

Наші бабусі та дідусі здавна вважали, що для примноження доходів треба ділитися своїми грошами. В наступний раз коли прийде зарплата, пожертвуйте 10% від заробітку людям, які цього потребують. Також варто не забувати про те, що наші військові та волонтери постійно потребують допомоги для боротьби із окупантами. Важливою умовою примноження вашої зарплати є те, щоб ви ці гроші віддавали за власним бажанням.

Багатство, фото: pixabay
Багатство, фото: pixabay

Перерахуйте та покладіть на підвіконня

Готівку яку ви отримали у день зарплати, перерахуйте до заходу сонця і обережно покладіть лицьовою стороною купюри догори. Якщо в день вашої зарплати молодий Місяць — покладіть гроші на підвіконня на ніч, це, за прикметами, примножить гроші в домі.

Нагадаємо, чи можна продавати речі померлого родича і як швидко потрібно їх позбутися: думка церкви , езотериків та психологів.

Раніше ми повідомляли, чи потрібно цілувати небіжчика в труні: думка церкви та медиків, витоки такий традиції.

Також, і ми досі віримо в це: прикмети, які вирішують, як жити українцям - від чорного кота до розсипаної солі