Онука співачки Софії Ротару, модель Cоня Євдокименко живе своє безтурботне життя в Америці. Дівчина насолоджується ресторанною їжею, відвідує елітні виставки та хизується мандрівками романтичними куточками Європи.

За життям Софії спостерігають більше 163 тисяч підписників.

Скрін, Instagram Софія Євдокименко
Скрін, Instagram Софія Євдокименко

Нагадаємо, що онучка легендарної виконавиці Софії Ротару вже багато років живе на дві країни: Україну і США.

Однак транслюючи свої буденні справи, дівчина жодного разу не згадує про війну на її Батьківщині та не закликає допомагати своїм землякам.

Популярні новини зараз
Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить "Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Соня Євдокименко, фото з Instagram
Соня Євдокименко, фото з Instagram

Саме завдяки українцям вона повірила у себе та отримала популярність і славу. Саме за рахунок наших громадян дівчина живе "на широку ногу". Однак вона зовсім не поспішає віддячувати нам взаємністю та впливати на суспільну думку американців.

В Америці дівчина працює моделлю, тому її фото можна часто зустріти на обкладинках популярних глянців.

Нещодавно дівчину запитали підписники про те, як вона вважає, чи повинна кохана людина змінювати свою зовнішність через певні вподобання партнера.

Скрін, Instagram Софія Євдокименко
Скрін, Instagram Софія Євдокименко

Дівчина зазначила про те, що дійсно смаки у кожної людини різні, однак якщо тебе справді кохають, то в твого партнера ніколи не виникне питання про те, як саме ти маєш виглядати.

Це звучить досить цинічно від моделі, яка витрачає багато грошей на гарний одяг, дорогу косметику та регуляро відівдує косметолога.

Нагадаємо, що онука Софії Ротару показала груди шанувальникам і похвалилася шикарним обручкою від Tiffany.

Раніше ми повідомляли, що племінниця Софії Ротар Sonya Kay відхрестилася від зіркової тітки.

Також стало відомо, що Онука Софії Ротару без ліфчика вивалила сором серед вулиці, Соня Євдокименко вміє підігріти