Знаменитий пародист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий висміяв появу глави Кремля на саміті G20. Новий ролик він опублікував на своєму youtube-каналі.

Юрій Великий регулярно піднімає українцям настрій, пародуючи найрізноманітніших особистостей. На цей раз під удар потрапив кремлівський диктатор.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube
Юрій Великий. Фото: скрін youtube

Так, пародист висміяв недавній онлайн-виступ путіна на саміті G20, де за дивним збігом обставин були відсутні президенти США та Китаю. Ймовірно, лідери країн вирішили уберегти свої вуха від чергової порції локшини.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube
Юрій Великий. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

"Судячи з усього, у реальних лідерів Америки та Китаю зовсім уже не залишилося часу і бажання слухати чергову порцію кремлівських марень на G20 і вони воліли зайнятися чимось дійсно важливим. Ну, а всім вам пропонуємо подивитися чергову серію путінської маячні під назвою "локшина вухам не вірить"", - пожартував гуморист.

Юрій Великий геніально вжився на роль і детально показав, що наговорив російський диктатор. Без емоційної реакції глядачів не обійшлося.

"Кладезь дотепності. Несподівані та свіжі жарти", "Ось так треба пародувати. Талановита людина", "Нічого не змінюється… Це чудово!", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін youtube
Коментарі. Фото: скрін youtube

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Повний фарш": Юрій Великий розсмішив пародією на честь прильоту кораблем у Керчі.

Також наш портал інформував, "Класний пахан": Юрій Великий з "Квартал 95" висміяв тренд із вчителями-зеками у російських школах.

Крім того, ми писали, зірка "Квартал 95" висміяв "орденоносного" сина Кадирова: "За героїчне взяття ковбаси та сметани"