Останні дні листопада будуть досить напруженими. Обстановка розпалиться не лише через дисгармонійні аспекти між планетами.

Ще це відбуватиметься і через неоднозначний вплив змін кармічних положень.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm
Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm

Цей тиждень для представників цього знака буде сповнений турбот, які далеко не завжди можна буде легко дозволити. Насамперед вам необхідно навчитися тримати себе в руках, контролювати свої пориви.
На цьому тижні ви будете схильні метатися з боку в бік, братися за різні справи, не доводячи нічого до кінця. Також високий ризик бути нестримним у словах, що може призвести до конфлікту з оточуючими. Становище у матеріальній сфері до кінця тижня так само буде хитким, тому варто бути обережним у витратах.

Телець

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Для вас це буде черговий рутинний тиждень, наповнений горою різних документів, які потрібно буде розбирати. У цей час добре укладати договори та угоди, навіть на словах, оскільки ви будете виявляти особливу увагу до дрібниць.
До того ж домовленості в цей час обіцяють бути корисними та міцними. Ближче до кінця тижня у вас відкриється друге дихання, що дозволить вам досить швидко розібратися з справами, що накопичилися, а так само взятися за щось новеньке, тим самим підвівши підсумок тижня на свою користь.

Близнюки

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Ви занадто засиділися на одному місці і перестали ворушитися, почуваєтеся комфортно і не хочете робити якихось кроків, щоб рухатися далі. Саме тому цього тижня можуть відбутися якісь не дуже приємні події, які зруйнують стан речей, що склався. Тим не менш, ви зможете легко пережити цю подію, якщо не чіплятиметеся за стару. Ось побачите, до кінця тижня все складеться найкращим чином, і ви відкриєте собі набагато більше можливостей, ніж було раніше.

Рак

Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня можуть прокинутися старі почуття. Для відновлення та налагодження відносин найкраще підходить початок тижня. Також цей час сприятливий як звернення до старих відносин, а й підтримки взаємозв'язку з тими людьми, з якими ви дуже давно знайомі, наприклад, зі старими друзями чи родичами. Ви також можете розраховувати на деяку підтримку від них, з урахуванням того, що матеріальна сторона цього тижня можете пережити негативні тенденції, вона вам буде не зайвою.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Ваша впливовість і можливість керувати оточуючими людьми та процесами збільшиться значною мірою, але, проте, вам варто бути обережними і не перегинати ціпок. У вас буде не одна можливість зробити що-небудь на користь собі, але дивіться, щоб ваші вчинки не нашкодили оточуючим, інакше це може позначитися на вас надалі (хоча на перший погляд все і виглядатиме добре і нешкідливо). Наприкінці тижня збільшується ваша привабливість для протилежної статі, цей час можна провести у романтичній обстановці.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Сприятливий та спокійний тиждень, який пройде у досить розміреному темпі. Найкраще справи складаються у сфері домашнього господарства, а також у спілкуванні з близькими друзями та рідними. Ви можете проявити активність у питаннях облаштування свого житла або якихось інших дій, так чи інакше пов'язаних з будинком та сім'єю, і цей напрямок буде максимально успішним саме в ці дні. Не дивлячись на свою розміреність і плавність, ви все ж таки можете цього тижня займатися і цілком звичайними повсякденними справами.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Вам варто відмовитися від будь-яких явних та активних дій, а також від прийняття важливих рішень. Цього тижня ситуація буде сприятливо розвиватися у фінансовій сфері, що сприяє покращенню та зміцненню ваших позицій. Ви зможете почуватися набагато впевненіше, так само можна розраховувати на деякі доходи. Можливо, у вас з'являться нові ідеї або надійдуть привабливі пропозиції. Їх варто взяти до уваги, вивчити і розглянути, але з конкретними діями поки що краще почекати.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Зверніть свою увагу на питання домашнього господарства, вам вже давно настав у них порядок. Цей тиждень дозволить вам позбутися того, що заважає вам рухатися далі, від стримувальних факторів. І хоча сам процес рятування може здатися вам безстороннім, але не варто чіплятися за минуле. Незабаром перед вами з'являться нові можливості для руху вперед і ваше становище нормалізується. Цей тиждень обіцяє бути успішним у фінансовому чи кар'єрному плані, але не завжди це можна буде розглянути з першого разу.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Впевнений та спокійний тиждень, який дозволяє вам відчути в собі нові сили та можливості для подальшого руху. Ви можете розраховувати на підтримку з боку близького оточення, родичів, колег та друзів. Це гарний час для того, щоб взятися за щось нове, ви будете сповнені ідей, прагнень і сил для реалізації задуманого, або принаймні для здійснення перших кроків. Дещо обережніше і обережніше варто бути ближчим до кінця тижня, є ризик проявити неуважність.

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня не виключено активну громадську діяльність. Варто очікувати великої кількості контактів з людьми, а також взаємодія з різними інстанціями. У цей час добре працювати з документами, укладати договори або писати службові листи, так як і з вашого боку і з протилежної всі справи та роздуми протікають швидко та відповідно до правил. Від протизаконних та подібних дій варто утриматися, оскільки ризик бути спійманим. Велика кількість життєвих сил дозволить вам досягти успіху і за іншими напрямками.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Ви не повинні відмовлятися від своєї мрії, від прагнення на краще. І хоча цього тижня все може піти зовсім не так, як ви запланували, а деякі ваші плани можуть зруйнуватися, не варто впадати у відчай.
Після невдач цього тижня перед вами відкриються нові можливості, нові перспективи, де ви зможете реалізувати себе. Якщо ви не втратите віру в себе та бажання рухатися далі, не дивлячись на зовнішні обставини, то обов'язково досягнете того, чого бажаєте. А нерівності шляху роблять його лише цікавішим.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня ви можете так загратися, що самі не помітите, як невигадливий флірт може перерости у сильніші почуття. Втім, вам варто бути обережними з проявами своїх почуттів, тому що розраховувати на появу у вашому житті чогось серйозного і перспективного в ці дні не варто. Якісь знайомства, швидше за все, будуть поверховими і не виправдають у перспективі ваших надій. Тому вам варто тримати себе в руках і тверезо оцінювати те, що відбувається в світ, трохи стриманості вам не зашкодить.

Нагадаємо, що Дерев'яний Дракон точно візьме їх під крило в 2024: 4 знаки Зодіаку стануть щасливчиками за місяць.

Раніше ми повідомляли, що цим трьом знакам Зодіаку потрібно бути дуже обережними у грудні: кому варто приготуватися вже зараз.