Немає єдиного правила чи стандарту, коли ставити ялинку на Новий рік 2024 року. Це дуже індивідуальне та залежить від бажань кожної людини.

Хтось на початку зими дерево прикрашають, а хтось перед Різдвом. Православні християни вважають ялинку символом свята та початку нового життя. Це зазвичай ставиться у середині грудня. Проте перед прикрасою ялинки необхідно прочитати над нею молитву.

Новорічна ялинка, фото: Знай.ua
Новорічна ялинка, фото: Знай.ua

З точки зору східної філософії найкращим днем ​​для встановлення головного атрибуту нового року є день зимового сонцестояння, 22 грудня, який дуже впливає на всі сфери життя. Після 22 грудня найкращим днем ​​для прикраси ялинки є Різдво – 25 грудня, але ставити її рекомендується за день до нього.

Новорічна ялинка: пишне вбрання
Новорічна ялинка: пишне вбрання

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

А після Різдва вже підходить будь-який день, навіть 31 грудня, коли теж багато сімей прикрашають ялинку. Головне — бажання, гарний настрій та вільний час. Також слід пам'ятати, що ялинка не має набриднути до новорічної ночі — інакше буде втрачено всю чарівну атмосферу свята.

Психоаналітик Стів Маккаун сказав, що якщо людина рано починає вішати святкові прикраси, це посилює його хвилювання напередодні святкового сезону. Це виступає як "якір або шлях до чарівних емоцій дитинства" і зрештою робить вас щасливішими.

Психолог Дебора Серані також вважає, що прикраса вашого будинку задовго до зимових свят дозволяє "створити те неврологічне зрушення, яке може принести відчуття щастя". Вона пояснює це тим, що новорічна прикраса збільшує вироблення дофаміну, гормону гарного настрою.

Ялинку можна здати на переробку, фото Знай
Ялинку можна здати на переробку, фото Знай

Нагадаємо, що Зелений Дракон точно не оцінить: що заборонено робити на Новий рік, щоб не провалити 2024 рік.

Раніше ми повідомляли, що розкидати мандарини та "вигнати" ялинку на балкон: як підготуватися до Нового 2024 року Зеленого Дракона.