На обкладинці останнього випуску казахстанського Playboy з'явилося цікаве обличчя — український трансгендер Яна Булгачова, яка понад 20 років тому мала ім'я Ігор Булгачов.

Численні пластичні операції, кар'єрні зміни і життя в різних ролях — це життя Яни. Нове ім'я, нова історія, але так мало подробиць.

Яна Булгачова на обкладинці "Playboy" / фото: відкриті джерела
Яна Булгачова на обкладинці "Playboy" / фото: відкриті джерела

Трансгендер з України, насамперед відомий як Ігор, пережив трансформацію та став обличчям відомого казахстанського видання. Відомо, що також зірка обкладинки раніше називала себе Уляною Романовою.

Хоча подробиці про минуле та сьогодення Ігоря залишаються у тіні, відомо, що він родом із Кропивницького. Перебравшись пізніше до Москви, він почав активно працювати в модній індустрії та іменувати себе москвичем.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Яна Булгачова на обкладинці "Playboy" / фото: відкриті джерела
Яна Булгачова на обкладинці "Playboy" / фото: відкриті джерела

Яна/Уляна/Ігор, як він відомий у різних етапах свого життя, ділиться лише невеликими частинами своєї біографії. Він стверджує, що його бабуся з Казахстану, проте решта деталей залишається в секреті.

Подорож цієї людини через роки та зміни статі вражає: від простого стиліста до піар-менеджера у колах Маші Малиновської.

Ігор Булгачов / фото: відкриті джерела
Ігор Булгачов / фото: відкриті джерела

У своєму житті Ігор неодноразово переступив через межі суспільних стереотипів, починаючи з ідентифікації як гей і закінчуючи серією пластичних операцій. Зараз його ім'я асоціюється з італійським життям, де, як свідчать чутки, він одружився з київським мільйонером.

Нагадаємо, "диван витримав пожежу?": Тіна Кароль в екстремальній спідниці похвалилася апетитними формами

Раніше ми писали про те, що зірка спорту та мільйонер встановив камеру в квартирі колишньої: "Жах невимовний..."

Як повідомляв Знай.ua, Артем Пивоваров відмінив запланований у Дубліні концерт: "Чуємо вибухи!"