Незважаючи на холодний зимовий пейзаж, планети у грудні обіцяють яскравий та насичений період. Навіть земний Меркурій у Козерозі з 1 по 22 грудня не загасить творчу енергію.

Гороскоп на грудень 2023 року розповість кожному знаку зодіаку про найважливіші моменти, на які слід звернути увагу.

Новий рік, Дракон, фото: Pinterest
Новий рік, Дракон, фото: Pinterest

Овен

Цього місяця у вас буквально все валитиметься з рук. Будьте обережнішими у справах любовних та кар'єрі. Можливі конфлікти та фінансові труднощі. Вже полягаєте у стосунках? Акуратніше – можливі сварки та конфлікти. Найприкріше, що винні у всьому будете саме ви, Овни. Намагайтеся взяти себе в руки та не давайте виходу своїм негативним емоціям. На роботі на вас чекають підступи конкурентів та інтриги всередині колективу. Якщо відпочинок вам не світить ще дуже тривалий час, то постарайтеся не проявляти ініціативи. Цього місяця ви зазнаєте захворювань дихальних шляхів.

Сприятливі дні у грудні – 3, 6,16, 21, 25, 28.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому
Показати ще

Несприятливі дні грудня – 2,5,13,20,25,30.

Телець

Цього місяця ви, Тельці, будете уразливі та дисгармонійні. Що це означає? Все дуже просто! Посварилися з людиною – образа на вік. Не вдалося здійснити задуманого – справжня депресія. Не вдасться цього місяця знайти кохання всього свого життя – вийде наступного. Краще займіться кар'єрою. Цей місяць ідеально підходить для того, щоб заробити, якщо не всі гроші світу, то більшу їх частину вже точно! Що для цього треба робити? Все дуже просто! Повне занурення в роботу і 100% самовіддача. Цього місяця Тільцям краще не проводити косметичні процедури.

Сприятливі дні у грудні – 4, 6, 13, 20, 24, 27, 29.

Несприятливі дні грудня – 2, 5, 7, 14, 22, 31.

Близнюки

Цього місяця всім Близнюкам без винятку варто навчитися тримати свою комунікабельність під контролем. Що це означає? Промовляючи щось уголос, ви вважаєте це вже зробленим або, як мінімум, схваленим. Результат – згодом ви працюєте на півсили. Тим, хто ще не має стосунків – не спишіть кидатися на їх пошуки. Кохання обрушиться раптово. Близнюки, не надумайте лінуватися. Жодних відпусток та лікарняних! Цього місяця вам випав чудовий шанс озолотитися. Цього місяця можуть виникнути проблеми у напрямку неврології.

Сприятливі дні у грудні – 1, 6, 14, 17, 19, 29.

Несприятливі дні грудня – 3, 7, 13, 22, 27, 28.

Гороскоп
Гороскоп

Рак

Цього місяця ви, Ракі, скрізь і в усьому намагатиметеся йти на компроміс. Навіщо ви це робите? Справа в тому, що в несподівану м'якість вашого характеру все одно ніхто спочатку не повірить - ви привернете увагу і посієте недовіру до власної персони. Зруйнувати вже наявні стосунки можете лише ви. Ні сторонні люди, ні навіть ваш партнер не зможуть це зробити за вас. Самотнім Ракам не рекомендуємо обзаводитися відразу кількома претендентами на ваше серце і не тільки. У кар'єрі все складатиметься досить рівно. Ні особливих злетів, ні приголомшливих падінь. Цього місяця вразливі нирки та сечовий міхур, вам слід утримуватись від переохолоджень.

Сприятливі дні у грудні – 3, 6, 11, 16, 23, 25.

Несприятливі дні грудня – 2, 5, 10, 17, 22, 25.

Лев

У грудні на Львів чекає лавина обов'язків. Відносини треба будувати, на роботі працювати, за здоров'ям стежити – у всіх сферах життя очікує підвищена зайнятість. Цього місяця вся відповідальність за стосунки лягає саме на вас. Звичайно, це не означає, що ваша друга половника відверто лінуватиметься, просто більшість доленосних рішень доведеться приймати саме вам. У вас є ще цілий місяць, щоб зміцнити своє фінансове становище. Гороскоп кар'єри не бачить особливих перешкод на цьому шляху. У грудні у Львова буде ослаблений кишечник, особливо дванадцятипала кишка. Якщо там давно не все гаразд, може розвинутись виразковий стан.

Сприятливі дні у грудні – 6, 11, 12, 16, 25, 28.

Несприятливі дні грудня – 3, 8, 14, 15, 22, 30.

Діва

Цього місяця ви будете надто відкриті, що в деяких ситуація зіграє не на вашу користь. Модні тенденції, соціальні явища – все це вам не цікаво. Ваша друга половинка потребує більше романтики? Дайте їй більше романтики! Ваші стосунки повністю у ваших руках, а от якщо таких немає, то намагатися будувати їх з нуля цього місяця безглуздо - всі вони будуть поверхневими і не довгостроковими. У кар'єрі все буде чудово! Ви капітан корабля і штурвал знаходиться саме у ваших руках. Найбільша небезпека полягає в тому, що ви, Діви, надто впевнені у своєму здоров'ї. Одягайтеся тепліше, більше відпочивайте і все в такому дусі.

Сприятливі дні у грудні – 5, 12, 14, 16, 23, 28.

Несприятливі дні грудня – 3, 6, 10, 15, 20, 30.

Одеса, сніг, техніка, фото: Знай.ua
Одеса, сніг, техніка, фото: Знай.ua

Терези

Цього місяця всі ваші нагальні проблеми вирішуватимуться практично самі собою – це безперечний плюс. Мінус же полягає в тому, що ваша, Терези, впертість може багато в чому зіпсувати хід справи і привести далеко не до такого результату. Ви можете з легкістю зруйнувати будь-які стосунки, просто перестаравшись упертості. Пам'ятайте, що вашій другій половинці невтямки, наскільки вперті ви стали останнім часом. Упертість у справах – дуже добре. Ви вимогливі до себе і до оточуючих, а отже будь-який проект принесе хороші результати. Якщо у вас є або були захворювання, пов'язані з ендокринною системою або жовчним міхуром, цього місяця вони можуть загостритися.

Сприятливі дні у грудні – 5, 12, 17, 23, 28, 30.

Несприятливі дні грудня – 6, 9, 13, 18, 22, 25.

Скорпіон

Хоча ви завжди відрізнялися твердістю характеру, цього місяця все ж таки можете дати слабину. Явище це тимчасове, тому особливо морочитися не варто, але все ж таки будьте напоготові, адже конкуренти тільки цього і чекають. Дати слабкість у відносинах не так небезпечно, як, наприклад, у бізнесі, але все ж таки намагайтеся тримати ситуацію під контролем. Самотнім Скорпіонам взагалі краще не пробувати щастя на любовному фронті. Гороскоп кар'єри радить Скорпіонам з максимально серйозним підходом ставитися до будь-якої справи, а ось нові проекти поки зачекають – ну не вистачить сил на все відразу. У грудні навіть найлегші та незначні захворювання можуть перетворитися на щось дивне, складне та багатоетапне.

Сприятливі дні у грудні – 6, 10, 17, 21, 28, 31.

Несприятливі дні грудня – 7, 11, 16, 23, 26, 29.

Стрілець

Грудень стане вкрай результативним для вас місяцем. Що й казати, адже все виходитиме за помахом чарівної палички, а негативні наслідки практично зведуть нанівець. Немає стосунків? Будуть! Розлад у вже існуючих? Минеться! Все дуже добре, що й бажати кращого не можна? Буде ще крутіше! Головне - не поширюйтеся особливо про свою вдачливість. Успіх супроводжуватиме вас і у справах. Що буде потрібно від вас, Стрільці - так це не розслаблятися! Можете легко розпочинати нові проекти, розвивати старі, вигадувати щось настільки нестандартне. Стрільців можуть турбувати каміння у нирках. Відбуватися це може хвилеподібно: то нормально почуваєтеся, то прихоплює.

Сприятливі дні у грудні – 3, 10, 17, 22, 26, 29.

Несприятливі дні грудня – 4, 9, 11, 14, 23, 31.

Гороскоп, знаки Зодіаку, зображення: Pinterest
Гороскоп, знаки Зодіаку, зображення: Pinterest

Козоріг

Цього місяця ви станете недовірливішими. З'явиться невпевненість у собі та у власних силах. Якщо у вас ще немає другої половинки, то її пошуки можуть ускладнити ті самі сумніви. Якщо говорити про Козорога, які знайшли своє щастя, то ваша підозрілість стане серйозним приводом для ревнощів. Намагайтеся тримати себе в руках і підходити до справи, забувши про "додумування-домислення". Не радимо Козорогам розпочинати будь-який новий проект, оскільки на його реалізацію буде потрібна достатня кількість твердості духу – цього місяця – це не ваша сильна сторона. Неймовірно, але про спорт цього місяця радить забути навіть гороскоп, зважаючи на підвищений рівень травматизму.

Сприятливі дні у грудні – 7, 10, 12, 20, 24, 29.

Несприятливі дні грудня – 3, 11, 14, 22, 27, 31.

Водолій

Грудень – найкращий місяць повернути своє життя на 180 градусів. Змінюємо все: стосунки, роботу, машину, перефарбовуємо волосся... Тут головне правило – не переборщити. Підходити до змін у житті потрібно різко, але не бездумно. Набридла робота? Кидай! Платять замало? Кидай! Платять багато? Проси більше, відмовлять – кидай! Ти спитаєш, чому гороскоп пропонує тобі такі неординарні шляхи вирішення? Все просто! Справа в тому, що цього місяця у тебе буде виходити абсолютно все те, що ти задумаєш. Відмінна новина для всіх курців – цього місяця вам буде просто розлучитися з цією неприємною звичкою.

Сприятливі дні у грудні – 1, 11, 17, 18, 21, 28.

Несприятливі дні грудня – 8, 15, 19, 21, 28, 31.

Риби

Цього місяця Рибки намагатимуться догодити "і нашим, і вашим". Що з цього вийде, побачимо наприкінці місяця, але, може, не експериментуватимемо? Як щодо того, щоб закрутити легковажний роман? Відповіді "Так" не припустимі для любовного гороскопу на грудень. Жодних поверхневих інтрижок – тільки сім'я, тільки хардкор. Цього місяця Рибам настійно рекомендується зайнятися побудовою добротних стосунків. На роботі слід проявляти максимум працьовитості та самопожертви. Пам'ятайте, що цього місяця ви схильні ... лестощі начальству, м'яко висловлюючись. Намагайтеся не лебезити, а краще якісніше виконуйте свою роботу. Цього місяця рекомендується зайнятися собою. Проходьте процедури омолоджування, відновлювальні процеси.

Сприятливі дні у грудні – 3, 8, 16, 22, 29, 31.

Несприятливі дні грудня – 2, 5, 9, 17, 21, 28.

Нагадаємо, що Дерев'яний Дракон точно візьме їх під крило в 2024: 4 знаки Зодіаку стануть щасливчиками за місяць.

Раніше ми повідомляли, що цим трьом знакам Зодіаку потрібно бути дуже обережними в грудні: кому варто. приготуватися вже зараз.