У місті Філадельфія (штат Пенсільванія, США) було застрелено відомого американського боксера Семюела Тіа. Йому було лише 35 років.

Як повідомляють ЗМІ, стрілянина сталася 24 листопада через побутову сварку, в якій фігурував бойфренд матері дитини спортсмена.

Семюел Теа, фото: Instagram
Семюел Теа, фото: Instagram

Семюел Теа, фото: Instagram
Семюел Теа, фото: Instagram

Семюел Тіа виступав у напівсередній вазі і мав у послужному списку перемоги над чинним чемпіоном світу О'Шакі Фостером і другим номером рейтингу WBA Кеннетом Сімсом.

Популярні новини зараз
Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів
Показати ще

Менеджер боксера Сара Фіна підтвердила загибель свого підопічного

"Сем скажи, що це неправда! Ти був одним із небагатьох справжніх друзів. Ми з тобою сварилися, але я знала, що наші стосунки справжні. Що ми робитимемо без тебе?", зворушливо написала вона.

Жінка додала, що чоловік був її "болю", але відчуттям приємним. Таким, яким воно приходить після тренування наступного дня.

"25 боїв. 25 разів ти віддав нам усе, що ти мав. Не завжди той результат, якого ми хотіли, але ми зробили урок з кожного. Нам потрібно зробити набагато більше. Ми були командою мрії. Я вірила в тебе, і ти вірив у мене. Чого ще я могла бажати? - додала Фіна.

Нагадаємо, футболіст закінчив кар'єру в АПЛ, пішов у фільми для дорослих і несподівано помер: йому було всього 34 роки

Як повідомляв "Знай.uа", помер геніальний актор, який зіграв у 900 фільмах - брав на себе всі можливі ролі

Знай.uа писав, чи можна спати на ліжку, на якому помер ваш родич - думка церкви, езотериків та вчених