До лікарні в польському місті Кротошин звернулася 19-річна дівчина, яка заявила про знахідку дитини в лісі.

Однак згодом з'ясувалося, що вона сама народила дитину і приховала цей факт.

Ліс, фото: Знай.ua
Ліс, фото: Знай.ua

Як повідомляє видання wprost.pl, спочатку дівчина розповіла медикам і поліції, що випадково натрапила на самотнього немовля під час прогулянки лісом. Однак подальші перевірки та експертизи довели, що вона бреше – насправді саме ця 19-річна мешканка Кротошина народила дитину.

За даними слідства, дівчину вигнали з дому через вагітність. Вона народила дочку на узбіччі дороги посеред поля. Оскільки вона не мала телефону, щоб викликати швидку, вона загорнула немовля в ковдри і вийшла шукати допомоги.

Популярні новини зараз
Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми Гроші змусять повернути державі: українців попередили Штрафу не буде, але заплатити доведеться більше: чим загрожує ігнорування повірки лічильника
Показати ще

Один із водіїв підвіз її до лікарні. Там дівчина і вигадала історію про знахідку дитини в лісі, щоб приховати правду. Адже це вже не перша її дитина – два роки тому вона народила сина. З цим малюком не все так гладко, бо на нього вона має обмежені батьківські права. Після другої вагітності її просто вигнали з дому.

Дитина у пологовому будинку, фото fergana
Дитина у пологовому будинку, фото fergana

Молода мати не хоче відмовлятися від новонародженої дочки. За сприяння поліції вона буде направлена ​​до Спеціалізованого центру допомоги для матерів у складних життєвих обставинах у місті Здуни. Але це відбудеться лише після того, як її буде виписано з лікарні.

Нагадаємо, українців можуть позбавити фінансової допомоги: у кого заберуть виплати

Як повідомляв "Знай.uа", на Президента могли вчинити замах - літак довелося екстрено посадити відразу після зльоту

Знай.ua писав, у Таїланді викрали 21-річну українку, яка приїхала туди на роботу: приватні детективи вже у справі