Власник британського ресторану Smokin' Joe's вирішив помститися відвідувачам, які залишили негативні відгуки в Інтернеті.

33-річний Джозеф Сміт назвав фірмові страви закладу на "честь" двох "тролів", яких він звинуватив у цькування бізнесу.

Ресторанна їжа. Фото: youtube
Ресторанна їжа. Фото: youtube

Як розповідає видання ladbible.com, нещодавно ресторан провів у соцмережах конкурс на якнайшвидше поїдання їжі. Деякі коментатори розкритикували його як "порожню витрату продуктів".

Це спровокувало гарячу суперечку між власником закладу та його опонентами. Зрештою Джозеф Сміт оголосив про появу нових страв – бургерів "Дастін" та "Майкл". Він назвав їх у "честь" двох користувачів соцмереж, які нібито труїли його бізнес.

Популярні новини зараз
З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів З 1 жовтня платіжки за світло зміняться
Показати ще

Один з "героїв" меню Дастін заперечує звинувачення у тролінгу. Він лише висловив невдоволення ідеєю викидати їжу. Інший користувач Майкл, за твердженням Джозефа, регулярно критикував публікації ресторану, зокрема, про конкурси на поїдання страв.

Сам Джозеф Сміт каже, що не хотів образити справжніх відвідувачів.

"Я хотів висміяти тільки хейтерів, які ніколи не були в нашому закладі. Але скарги реальних клієнтів ми завжди розглянемо з належною увагою”, - наголосив він.

Ресторан і далі практикує глузування з критиків у відповідях на негативні коментарі в Інтернеті. Але більшість відвідувачів, за словами Джозефа, схвалюють такий підхід.

Нагадаємо, від Ігоря до Яни: трансгендер з України завоював обкладинку Playboy

Як повідомляв "Знай.uа",жінка погодилася на "трійничок" у шлюбі, але її життя перетворилося на пекло: "Чоловік сказав..."

Знай.uа писав, чоловік з найбільшим статевим органом не може знайти роботу: "Кожен раз, коли запрошують..." ;