Поліція британського міста Менсфілд попередила місцевих жителів ні в якому разі не їсти підозрілих шоколадок, які продавали на різдвяному ярмарку 25 листопада.

Після цього до лікарів почали масово звертатися батьки з отруєними дітьми.

Темний шоколад. Фото: скрін youtube
Темний шоколад. Фото: скрін youtube

Як повідомляє видання Independent, на ярмарку були присутні кіоски з продовольством, зокрема зі "свіжими фермерськими" шоколадні батончики в золотистій фольгованій упаковці.

"Усім, хто купував такі цукерки і дізнається зображення на фото, радимо їх не їсти і негайно зв'язатися з поліцією. А якщо ви чи ваші діти їх вже з'їли і погано почуваєтеся – терміново зверніться за допомогою”, - наголосили правоохоронці.

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця "Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими "ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки
Показати ще

Поліція співпрацює з іншими службами, щоб з'ясувати обставини отруєнь та встановити джерело проблемних цукерок. Розслідування продовжується.

Небезпечний шоколад, скріншот: Youtube
Небезпечний шоколад, скріншот: Youtube

Нагадаємо, ринок у Менсфілді діє вже понад 700 років і славиться "фермерськими" продуктами за найкращими цінами. Однак цього разу, схоже, хтось мав його популярність, щоб збути небезпечну продукцію.

В Україні часто можна зустріти небезпечну продукцію. Періодично вона зустрічається на полицях супермаркетів, але найчастіше ми помічаємо, що з різних країн до нас їде "небезпечні" попкорн, мандарини, різні овочі і таке інше. Благо їх вдається зупинити до того моменту, як вони з'являться в магазинах, щоб нікому не зашкодити.

Нагадаємо, кожен з нас варив так яйця:чому небезпечно готувати з довше 10 хвилин

Як повідомляв "Знай.uа", на Новий рік без оселедця під шубою: 3 найшкідливіші види риби - українці цього не знали

Знай.uа писав, не тільки некрасиво, а й небезпечно:чому не можна лізти пальцями в ніс