Нещодавно стало відомо про телефонну розмову короля Великобританії Чарльза III зі своїм сином принцом Гаррі та його дружиною Меган Маркл.

Це здивувало, адже після скандального документального фільму пари про життя в королівській родині здавалося, що монарх більше ніколи не простить нахабного сина.

Меган Маркл та принц Гаррі, кадр з відео
Меган Маркл та принц Гаррі, кадр з відео

Однак, як повідомляють інсайдери королівського двору, хвилини поблажливості траплялися у Чарльза навіть на вершині скандалу, коли в ЗМІ з'являлися неприємні подробиці життя сім'ї.

"Звичайно, король був розлючений витоками інформації. Але він не хотів, щоб люди погано говорили про його сина. На мить він усвідомив всю серйозність ситуації”, – розповів оглядач королівської сім'ї.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

В той же час, більшу частину часу Чарльз справді щиро злився на принца Гаррі, відверто критикуючи його на людях і називаючи "дурнем" . Адже скандали затьмарили всі спроби короля покращити свій імідж після сходження на престол.

Король Чарльз III, кадр з відео
Король Чарльз III, кадр з відео

І зрештою, саме вітання з днем ​​народження від Гаррі та Меган допомогло відвернути увагу громадськості від неприємних тем у бік королівських справ. Тож стосунки батька та сина поступово починають налагоджуватися.

Нагадаємо, у короля Чарльза III зажадали натиснути на Джо Байдена і сказати правду про НЛО: "Міг би взяти трубку і... "

Як повідомляв "Знай.uа",що не так з фіналом "Корони"? Останній сезон вважають найгіршим з усіх

Знай.ua писав, Кейт Міддлтон натягнула камуфляж і зробила те, з чим з легкістю справляються воїни ЗСУ: "Їй сподобалося"< /span>