28 листопада російського актора і співака Михайла Боярського, відомого своєю про-путінською позицією, госпіталізували з підозрою на інфаркт.

Про це повідомляє Telegram-канал Baza. 73-річного "путініста" доправили до реанімації Маріїнської лікарні Санкт-Петербурга у понеділок.

Михайло Боярський з Ларисою Луппіан
Михайло Боярський з Ларисою Луппіан

За інформацією із соцмереж, лікарям, на жаль, вдалося стабілізувати стан пацієнта, після чого його перевели до звичайної палати.

Нагадаємо, що Михайло Боярський неодноразово підтримував агресивні дії Кремля щодо України. Зокрема, 2014 року він підписав звернення на підтримку окупації Криму, а 2022 року публічно визнав "незалежність" терористичних утворень "ДНР" та "ЛНР".

Популярні новини зараз
Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії
Показати ще

Михайло Боярський, фото: Instagram
Михайло Боярський, фото: Instagram

Тому актор потрапив до списків санкцій України, Латвії та Канади. Йому заборонено в'їзд до України та припинено співпрацю з усіма українськими контрагентами.

"Я переконаний, що те, що робить Володимир Володимирович, продумане і абсолютно правильно. Я підтримую це рішення”, - заявляла ця людина раніше, після 24 лютого.

Скільки йому залишилося жити — невідомо. Однак рано чи пізно він все одно вирушить на концерт до Кобзона.

Нагадаємо, боксера-путініста, який підтримав вбивства дітей України, наздогнала карма: сім'я різко зменшилася

Як повідомляв "Знай.uа", проти українців кинули людожера: 20 років за ґратами чекав особистого дозволу путіна

Знай.ua писав, боксера-зрадника наздогнала карма - за Україну на рингу "заступився" узбек, любителя окупантів не врятував навіть наш прапор