Він вважається експертом у сфері ресторанного харчування, маючи десятки ресторанів по всьому світу та сім зірок Мішлен, і вважає, що є одна страва, яку не варто замовляти в ресторанах, пише Indy100.

Ця страва - це суп дня.

У повторно опублікованому інтерв'ю з Town & Country Рамзі зазначив, що ресторани часто можуть використовувати старі продукти, представляючи їх як спеціальну пропозицію.

Даючи пораду, Рамзі сказав: "Запитайте, що було супом дня вчора перед тим, як замовити сьогоднішній спеціал. Може статися, що це буде суп місяця."

Отже, Рамзі знає, що каже.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

У тому ж інтерв'ю він також зазначив, що часто просить офіціантів і офіціанток порадити, що замовити в нових ресторанах.

"Це дійсно залежить від ресторану, але офіціанти, як правило, пробують більшість страв з меню і можуть дати вам уявлення про те, що додав шеф-кухар або що люблять місцеві", - сказав він.

"Подорожуючи, я отримав багато чудових рекомендацій від офіціантів."

Це перший раз, коли Рамзі потрапив у новини з тих пір, як його безжально висміяли в Інтернеті після того, як він поділився нібито надихаючою порадою, яку він отримав від свого тестя.

Знаменитий шеф-кухар розповідав про збір коштів на свою першу квартиру з партнеркою Таною в минулому, коли він попросив позику у її батька, Кріса Хатченсона.