Акторка і зірка серіалу "Секс в великому місті" Сінтія Ніксон взяла участь в акції, яка була присвячена припиненню війни між Ізраїлем та ХАМАС. Вона входить до складу активістів біля Білого Дому разом ще з п’ятьма політиками.

Зірка оголосила голодування, вимагаючи від президента США Джо Байдена призупинити вогонь між ХАМАС та Ізраїлем. Синтія Ніксон раніше балотувалася на пост мера Нью-Йорка. А тепер вона активно приймає участь в акціях та підтримує активістів. Про це розповідає Sky News.

Синтія Ніксон, фото - Instagram
Синтія Ніксон, фото - Instagram

Вона розповіла, що її двоє дітей – євреї, а їх бабусі та дідусі пережили Голокост. У своїй промові жінка згадала про важливе прохання рідної людини: "Мій син попросив мене використати будь-який голос для припинення цього. І я маю говорити якомога голосніше, що ніколи знову означає ніколи знову для всіх".

Також вона акцентувала у своїй промові біля Білого Дому увагу на тому, що за сім тижнів Ізраїль вбив більше мирних жителів, ніж було вбито за 10 років в Афганістані. Вона обурена, що смерті цивільних людей на війні вважають рутиною.

Популярні новини зараз
Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Синтія Ніксон, скрін з відео
Синтія Ніксон, скрін з відео

До президента Байдена звернувся і один з учасників акції та закликав його уявити, що діти Гази це його діти. В акції беруть участь п’ять політиків, які будуть брати участь у голодуванні, яке заплановане на 5 днів. Разом з ними голодувати задля миру в Газі буде і Синтія Ніксон. Голодування було оголошено так, щоб дати співпали з чотириденним перемир’ям ХАМАСу та Ізраїлю.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, українська зірка Голлівуду: як 14-річна Софія Санчес стала обличчям Барбі та підкорила людські серця

Раніше портал Знай інформував, 18-річна донька Полякової потрапила на лікарняне ліжко у Занзібарі: "Хотіла відпочити, але ж все як ..."

Також, наш портал повідомляв, третя частина "Аватару" в дворічному постпродакшн: Джеймс Кемерон зніматиме франшизу до 2031 року