Брудна спальня хлопця жахнула Інтернет, і він майже не прибирає її, навіть коли проходять побачення.

Джейкоб Херрінг, який публікує відео в Інтернеті під ніком @powenvy, став вірусним після того, як почав ділитися відео своєї надзвичайно брудної кімнати.

Джейкоб Херрінг, кадр з відео
Джейкоб Херрінг, кадр з відео

В одному зі своїх недавніх відео 21-річний хлопець з Х'юстона, штат Техас, показав своїм 243 000 передплатникам свою кімнату, познайомивши їх з тарганами, які "повзають по його обличчю, коли він спить".

Він зняв на відео миску з раменом, що покривалася пліснявою, і запитав: "Чому в ній так багато кольорів?", а його підлогу було ледве видно через те, скільки коробок на виніс, пакетів з чіпсами та пліснявіючих пляшок з-під холодної кави валялося навколо. Він навіть знайшов наполовину з'їдений хот-дог, який, на його думку, " все ще виглядав досить добре", щоб він міг від нього відкусити.

Популярні новини зараз
Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Після того, як він наповнив лише одну сумку, кімната навіть близько не стала чистою, і він вирішив, що йому потрібно найняти прибиральницю, щоб вона зробила все інше.

@powenvy

Cleaning my room because roaches keep crawling on me, should i get a maid? #cleaning #powenvy

♬ original sound - powEnvy

В іншому ролику, який набрав понад 32 мільйони лайків, хлопець стверджував, що "прибирався у своїй кімнаті, тому що до нього приходила дівчина". Однак він просто розчистив невеликий простір навколо свого ігрового крісла, щоб вона могла сісти поруч із ним.

У кімнаті все ще стояли запліснілі напої та їжа. "Хлопці, до мене прийде дівчина, і моя кімната має бути бездоганною, коли вона приїде", — сказав він у відео.

@powenvy

Wish me luck!!! #relationships #datingadvice #cleaning

♬ original sound - powEnvy

Хлопець насправді заробляє гроші на відеороликах, які він знімає зі своєї кімнати, оскільки бере участь у TikTok Creator Fund. Тепер він хоче більше заробити на своєму контенті.

"Я дійсно хочу використати цей імпульс для розширення та реалізації більших проектів, — пояснив він. - Створення контенту завжди приносило мені радість із дев'яти років".

Нагадаємо, що сім'я колекціонера прийшла в ступор, побачивши як його лялька розплющує очі: "жива" ще з Другої Світової.

Раніше ми повідомляли, що жінка 20 років насолоджувалася сексом з розпусною примарою, але покинула її, коли побачила "справжнє обличчя".