Українська співачка, ексведуча шоу "ЖВЛ" та учасниця гумористичного проекту "Жіночий квартал" Віра Кекелія не є активною юзеркою соцмережі Instagram, тому досить рідко розміщує свіжі публікації для своїх шанувальників.

Віра Кекелія викликає захоплення у шанувальників тим, як швидко повертається у колишню форму та до творчої роботи після народження другої дитини.

Віра Кекелія, фото з Instagram
Віра Кекелія, фото з Instagram

Якось вона знову показала себе в розкішному образі, який підготувала для фотосесії або чергових зйомок "Жіночого кварталу".

Також артистка поділилася, що для неї дні без електроенергії та інших комунальних благ пройшли не гладко, як і для пересічних українців. Молодій матусі довелося тягнути 20-літрові пляшки на 20 поверх, щоб добути всій родині воду.

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Однак навіть у такі моменти Віра не забувала про те, що вона дівчина і наводить марафет.

[quote author=""]"Але й про красу не треба забувати! Новорічні привітання з блакитних телеекранів звучатимуть цього року, незважаючи ні на що!!!!" - Пообіцяла вона.

Нагадаємо, що Віра Кекелія зізналася, чому боялася засудження оточуючих: "Бути непомітною". З дитинства і до сьогодні зірка бореться з цією внутрішньою проблемою.

Раніше ми повідомляли, що зірка "Жіночого кварталу" Віра Кекелія з молоковідсмоктувачем на грудях обурила українців: "Видно сосок".

Так само стало відомо, що ексдівчата Кравець з "Жіночого кварталу" Марта Адамчук та Віра Кекелія пішли в далекі гори: "Ви хотіли...".