Софія Ротару — відома українська виконавиця, яку вже точно можна назвати легендарною.

Жінка зовсім не часто "виходить у люди". В основному вона з'являється лише на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram. Хоча й не показує себе, а реагує на ті чи інші події в країні під час повномасштабної війни.

Софія Ротару з онуком та сестрою, фото з вільних джерел
Софія Ротару з онуком та сестрою, фото з вільних джерел

Як виявилося, як повідомляє інсайдер, Ротару вже довгий час уникає публічних виступів та зйомок на телебаченні через страх повторного зараження коронавірусу (COVID -19).

У лютому минулого року народна артистка тяжко перехворіла на коронавірус. Тому зараз вона обмежує спілкування з людьми, щоб знову не наразитися на небезпечну інфекцію.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Крім того, за даними джерел, саме фінансова підтримка Софії Ротару дозволила її онуку Анатолію Євдокименко виїхати з України та розпочати музичну кар'єру за кордоном.

Софія Ротару, фото: Instagram
Софія Ротару, фото: Instagram

Нещодавно хлопець дав кілька інтерв'ю іноземним виданням, де лише побіжно згадав про війну на батьківщині. Тим часом, сама співачка перебуває у своєму будинку під Києвом разом із сином Русланом та онуками, уникаючи зайвих контактів із сторонніми.

Чи чекати взагалі повернення Софії Ротару на сцену — питання відкрите. Можливо, після того, як Україна переможе на війні, жінка оголосить концерт.

Нагадаємо, онучка СофіїРотару живе своє шикарне життя в Америці і не згадує про війну на Батьківщині

Як повідомляв "Знай.uа", "чисто ескорт...": блогер дізнався, чим займається в США онук Софії Ротару, який втік з України a>

Знай.uа писав, Софія Ротару, Лобода та Ольга Сумська встали на бік Алли Пугачової: "Не витрачайте сили..."